keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Keinutaan

Jatkettiin eilen Masilaisen kanssa teemalla keinu ystäväksi. :) Oikein hienoja toistoja saatiinkin ja monen monta. No okei, maltoin mieleni, enkä ihan niin montaa toistoa edes ottanu. Aina saatiin lopetettua hyvällä draivilla tehtyyn suoritukseen ja kolmen setin aikana tuli vain yksi lievä kauhistus. Pyrin olemaan mahdollisimman vähän "tukena" (joskin aiemmin todettu mun "tuki" on paremminkin otuksen haitta/häiriö/yms..) ja otin erityisesti sivuetäisyyttä. Lisäksi tehtiin jokunen toisto hypyn tarjoamista pituudella, aloituksia hypyllä (tyyliin viime sunnuntain jälkimmäisen radan aloitus) sekä madallettua A-estettä. Ensin olin hitusen pettynyt, kun huomasin puomin olevan taas osissa (olin siis suunnitellut treenaavani sillä), mutta maksipöydälle madallettu A-este olikin lopulta parempi vaihtoehto. :)

Jippusen kanssa treenattiin myös, mutta erittäin maltillisesti! En käytännössä laskenut otusta edes rallattelemaan halliin. Otus oli selkeästi mielissään edes tästä treenisessiosta ja tehtiinhän me jonkun verran... Madalletulla A-esteellä pelkkiä alastulokontakteja ja nimenomaan keskittyen hallittuihin vapautuksiin. Pyrin vaihtelemaan omaa paikkaani kohtuullisesti ja hienosti otus otti oikeaoppiset 2on2offit, vaikka jäin kontaktin taakse. :) Jipsun kanssa tehtiin yhteensä kaksi settiä ja molemmissa kontaktin lisäksi peruutuksia. Empä muistanutkaan, että otus osaisi peruutuksen pelkästä peru-käskystä. ;) Huvittavaa vaan, kun ollaan viime aikoina peruuteltu kotona korokkeelle, niin myös tässä tasaisen maan-peruutuksissa otus nostaisi jalkojaan varoiksi korkealle. :D

Vitsit, että treenaaminen on kivaa tommosten otusten kanssa! Täytyis jatkossa jaksaa ajella enemmänkin tonne omalle hallille touhuamaan vaan näitä "pikkujuttuja", perusasioiden vahvistamisia me just tarvitaan... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti