perjantai 13. joulukuuta 2013

Kotitouhuiluja

Eilen käytiin pitkästä aikaa Kaupissa reilu lenkki. Siellä olikin mukava kävellä, kun purtsit oli enimmäkseen lumessa, kun taas kaikki tiet on tällä hetkellä aivan järkyttävän jäisiä ja liukkaita.

Kotona muistin olla vielä reippaana ja touhuiltiin koirien kanssa kaikenlaista pientä. Tehtiin mm peruutuksia, peruutuksia tyynylle, odottamista, paikkamakuuta häiriössä, näyttelypönötystä sekä yksi etsintäharjoitus. Pistää kyllä ihmettelemään, onko koirilla koskaan sellaisia päiviä, että niitä EI huvittaisi touhuta tai mennä..?! Meidän koirien kanssa sellaista päivää ei vielä ole tullut vastaan.... Mutta ehdottomasti parempi näin päin! :)

Masin kanssa kokeiltiin näyttelypönötystä peilin edessä niin, että näin otuksen aina sivusta päin. Kummasti otuksen selkä vaan suoritui sitä mukaan, kun kehuin. Otettiin rauhallisuuskin mukaan tilanteeseen niin, että palkkasin aina vasta sitten ja silloin, kun selkälinja pysyikin suorana. Jo tän lyhyen treenin aikana tapahtui mun mielestä huima muutos, mikä tietysti kannustaa jatkamaan harjoittelua! ;) Nyt kun otus on ajan kanssa saanut hitusen massaa raamiensa sisään, niin mun mielestä otuksessa on kyllä ihan palikat kohdillaan! Jahka nyt treenaillaan toi selkälinja suoraksi posetuksiin, niin kaippa me keväällä voitais taas näytelmiinkin mennä pyörähtämään. Olishan se hauskaa vaihtelua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti