maanantai 9. joulukuuta 2013

Voi miksi....

... miksi ihmeessä ei voi liikkua?! Vähemmästäkin koira on ihmeissään, kun kartturi ei liiku eikä varsinkaan ohjaa. Argg! ISO murr itselle!

Kisattiin Masin kanssa eilen Tamskilla kahden startin verran, joista agiradan olikin tarkoitus toimia ihan täysin harkkana. Harmillisesti keinu oli sijoitettu niin pitkälle, että hieman epäilinkin meidän pääsevän sinne asti. Eikä sitten päästy. Kepeille oli kohtuullisen vaativa kulma, minkä Masi hoiti asiallisesti. Sen sijaan otus ei sitten malttanut pujotella loppuun (liekö mun linja vei liian sivuun), kun edessä ollut putki veti puoleensa. Hienosti Masi irtosi mutkaputkeen ja kääntyi oikeaoppisesti ulospäin, josta päätin lennossa jatkaa puomille. Tässä Masi otti lähes kunniallisen kontaktin (tai ainakin huomattavasti paremman hidastuksen, kun aikoihin...), josta oikaistiin loppusuoralle. Tehtiin tässä agiradalla siis täysin oma ratkaisu esteiden suoritusjärjestyksen suhteen.. ;)

Hypäriradan piti niin olla meidän rata! Ja olishan se ollutkin, mikäli kartturi olis ohjannu koiraa ja liikkunu. :D noh, aina ei vaan pysty... Onneksi sain tän videolle, ni pystyn vähän ruoskimaan itseäni nyt jälkeenpäin. Oi miksi, oi miksi en voinu liikkua samoin kun rataantutustumisessa?! Masi oli kuitenkin taas pätevä ja hypärillä suoritti oikein mainiot kepit. Edelleen saatiin hyvää kisakokemusta ja ennen kaikkea positiivisia kokemuksia. Tästä jäämme nyt oikeasti kisatauolle treenailemaan asioita! :) niitä on listalla liian paljon tällä hetkellä... ;)

Mun pikkiriikkinen tavoite Masin kanssa jäi täyttymättä, nimittäin nousta kolmosiin tänä vuonna. ;) Eipähän se nyt jäänyt kun yhdestä luvasta kiinni, joten aika lähelle päästiin.. :) Toki ottaen huomioon, että vuoden alussa ei ollut varmaa koska päästäisiin edes aksaamaan ylipäänsä, tähän saldoon saa olla erittäin tyytyväinen. Ehdittiin keräämään Masin kanssa kohtuullisen monta 5vp rataa, jotka osittain oli Masin kokemattomuuden ja osaamattomuuden syytä. Jotka siis edelleen täysin mun peiliinkatsomispaikka, kun ei olla vaan treenailtu. ;) Näistä kerättiin kuitenkin sitäkin arvokkaampaa kisakokemusta! Masi onkin osoittautunut aivan ihanaksi kisakaveriksi kaikenkaikkiaan. :) Jatkossa tullaan jatkamaan yhtä maltillisella treenimäärällä, kunnon taukoja pitäen, keskittyen huolella treenien sisältöihin.

Pakko silti myöntää, että toisinaan alkaa jo olemaan kovaakin kovempi ikävä Jipsiä kisakaveriksi... Se on omanlaisensa kierroskone, mutta erityisesti radalla se on niin supertaitava ja pätevä! :D toisaalti, voishan sitä Masiakin kouluttaa yhtä päteväksi.. ;)

2 kommenttia:

  1. Take it easy! Masi on vielä nuori ja huikean menon ootte tehneet jo nyt! Treenikentälle treenaamaan asiat kuntoon ja ensi vuonna putsaatte palkintopöytää suvereenisti. Ja tuo oma liikkuminen on vaikeaa. Onneksi video antaa todisteita siitä mitä siellä tapahtuu ja niitäkin haasteita pääsee hiomaan. Terveisin, muumin tavoin vaappuva käsillä huiskiva hattivatti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee.. :) kiitti! Joo, todellakin olen tyytyväinen "jo" tähänkin. Jotenkin vain Jipsin jälkeen oletti vielä enemmän... Tässä ajankuluessa oon saanu kuitenkin huomata, ettei noi oo ohjattavina oikeastaan juurikaan samanlaisia keskenään... Masi ei anna tippaakaan anteeksi mun ohjaamattomuutta tai jalkaterien väärää suuntaa tmstms. Toisaalti hyvä, ni jos oppis joskus huolellista ohjausta mutta huoh! Ja toisaalti, just kun olin saanu itteeni liikettä Jipsin kanssa, ni nyt se sama liike on ollut ihan kadoksissa Masin kanssa. Huoh! =P mutta tämmöstä tää... Ei kai tää touhu liian helppoa saa olla!! :D

      Poista