torstai 30. lokakuuta 2014

Elinan treeneissä!

Pakko alottaa silti ensin Jokrun kuulumisilla... ;) jäipä mainio kuva ottamatta. Jokru oli meinaan eilisen työpäivän aikana kirjaimellisesti räjäyttänyt oman punkkansa. Voi huoh! Illalla oli sitten hitusen siivottavaa, kun keräilin sen huoneesta kaikki miljoonat vaahtomuovin palaset pois. Jätkä oli varsin pätevästi avannut patjansa vetoketjun, repinyt vaahtomuovin ulos ja pistänyt siitä hieman kulmia uuteen uskoon. Hetken jo luulin vetoketjun olevan ehjänä, mutta ei sentään. ;)

Mutta eilen oli myös luksusaksailu, kun vuorossa oli Elinan valmennus Kaarinassa Jipsin kanssa. Jipsi on vaan niin sydän!!! Sille tekee todellakin vaan hyvää tää vähäisempi treenimäärä (kun se kuitenkin osaa kaiken tarvittavan), joskin toki aksakunto laskee hieman. Ja kun noi valkkutreenit on kuitenkin kohtuullisen rankkoja, niin huomaa koiran hieman väsyvän. Toisaalti sekään ei silti koiran intoon tai edes juuri vauhtiin vaikuta. :) Oli kyllä niin siistiä taas, ei paljon muuta vci yhteenvetona todeta!

Jokru oli taas seurapoikana reissussa mukana ja selvästi sen kierrokset nousee tuolla. :D onneks tuolla on aina sen verran rauhallisempaa vielä lämppälenkillä, niin Jokru pääsi taas hetkeksi rallaamaan pellolle vapaana ja sai purettua ehkä suurimmat höyryt. Jipsin treenattua keskityin hetkisen Jokruun ja tehtiin kohtuullisen hyvät treenit siinä hallin parkkiksella. Siinä pyöri jokunen vieras koira ja vain yksi haukkureaktio. Kokeilinkin sellaista, että haukuista autoon ja menin kävelemään Jipsin kanssa. Ainakin noin kertaalleen toimi, toki moni muukin asia taas vaikutti, että tiedä sitten. Tehtiin Jokrun kanssa tosiaan useampikin setti ja saatiin hyvät onoff-treenit. Lisäksi tottahan toki hieman tokoa, seuraamisia, käännöksiä. Selvästi onkin meidän seuraava steppi saada noihin treeneihin myös lisää häiriötä, että Jokru joutuu oikeesti keskittymään. :) lievää hapuilua siis, varsinkin kun kakara hiemankin väsyi. On se sen into vaan niin makee! Ja hyvää treeniä itselle opetella lelupalkan käyttöä, kyllä se kehittyy. ;) ihan superisti Jokru tarjoaa seuraamista, NIIN hienoa! Huolellinen pohjatyö on ainakin jo vähän kannattanut... Käännöksiä tehtiin taas, täyskääännös vasemman kautta meinaa olla haastava, mutta treenataan... stoppia treenattiin myös luopumisen kautta, sain jopa kierretyä kakaran takakautta sen liikkumatta. Jee! eiköhän noi hommat etene, vaikkakin hieman hitaasti ehkä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti