tiistai 21. lokakuuta 2014

On me jotain treenailtu!

Eilen meillä oli Jokrun kanssa taas pitkästä aikaa Jirkan "pentukurssia".. tää olikin toistaiseksi viimeinen kerta. Saa nähä, mitä kivaa aihetta keksittäisiin jatkoon. Onneks meillä kuitenkin alkoi samaan aikaan uusi impulssikurssi ja toki sitten se hajuilujuttukin alkaa ihan pian. :)

Eilen oltiin yhdellä Kalevan kentällä treenailemassa luoksetuloja ja Jokru oli aivan Super! Ilmeisesti meidän lievä treenitauko on tehnyt todella hyvää enkä ollut tällä kertaa väsyttänyt kakaraa liikaa ennen treenejä. Viime pentutreeneihin nähden mulla oli mukana siis aivan totaalisen eri koira! <3Niin ja iso kiitos Jirkalle tästä kivasta videosta! :) jotain mekin on onnistuttu tekemään oikein tässä matkan varrella....

On me silti jotain pikku juttuja treenailtu kotonakin, mm kosketusalustaa ja käsitargetin kestoa. Ilmeisesti voidaan taas pikku hiljaa aktivoitua hitusen enemmänkin, mutta seuraava motto pitää ehdottomasti muistaa; "Vähemmän on enemmän!". Määrä ei todellakaan korvaa laatua eikä se bc-pentukaan oikeesti jaksa koko aikaa treenaamista.. Toisaalti, Jokrulla oikeesti se murrosikä tekee kovasti tuloaan.

Jatkossakin käydään siis enempi aktiivisesti metsässä, treenaillaan joka päivä remmeilyä ihmisten ilmoilla ja tehdään jotain pikkuruisia toko tms treenejä muiden juttujen välissä. Kyllä mäkin nyt taas uskon, että hyvä siitä vielä tulee! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti