keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Tokoo !!

Me on tokoiltu Jokrun kanssa! Se onkin kaikki treeni, mitä ollaan tehty, jos ei lasketa remmilenkkeilyä.. ;) Toisin sanoen viime aikoina on tullut käytyä Jokrun kanssa pieniä iltalenkkejä Kalevan kirkon ympäristössä, missä ollaan sitten samalla hieman tokoiltu. Eihän me nyt paljoa olla tehty, seuraamista, ennen kaikkea käännöksiä ja vähän luoksetuloja/sivulletuloja. Mutta noi Jokrun seuraamiset! <3 NYT me on löydetty se oikea fiilis siihen! Ollaan alettu tekemään paljon käännöksiä, pääasiallisesti aloitetaan seuraaminen lennosta ilman mitään käskyjä ja jopa täyskäännöksiä. Jokru vaan pitää kontaktin aika superisti! Oon varmaan innoissani tehnyt vähän turhankin pitkiä seuraamispätkiä. Koitan muistaa aina välillä palautteluna ihan lyhyitäkin. ;) Pääasiallisesti ollaan käyty aina jossain hiekkakentällä, mutta eilen sitten kokeiltiin ihan vaan nurtsilla. Enkä tiedä johtuiko tosiaan tuosta, ettei oltu selkeesti kentällä, kun Jokru tuntui ottavan hitusen enemmän häiriötä ohimenevistä koirista... vai menikö niitä koiria vaan paljon enemmän ja lähempää ohi. Tärkeintä oli silti, että saatiin tosi hienoja onnistumisia ja toi Jokrun vire ja into tekemiseen on niin parasta! :)

Ainiin ja ollaanhan me toki treenailtu myös paljon onoffia. Autolta lähdetään hallitusti, lenkki kokonaisuudessaan mennään enempi yhdessä eikä haahuillen ja haistellen ja pitkin matkaa treenaillaan vähän onoffia ja ylipäänsä leikitään lelulla yhdessä. :) noi on ollut kyllä kivoja kahdenkeskisiä hetkiä meillä kakaran kanssa. Pääasiassa käydään katselemassa muita koiria tuolla, mikä sekin sujuu matkan päästä oikein hyvin. Oon myös koittanut treenata itse lelun käyttöä nopeana palkkana (vrt yksi nami). Toi selvästi sopii Jokrulle ja palkkaa sitä ehkä paremmin, kun ne namit. Varsinkin nyt kun rupee olemaan niin hämärää, että heitetyt namit katoaa lähes poikkeuksetta. Tokihan se namien nuuskuttelukin palkitsee kyllä, mutta jos niiden etsimiseen alkaa menemään jo turhan paljon aikaa, niin en tiedä sitten toimiiko niin hyvin.

Metsässä ollaan törmäilty nyt turhankin usein peuroihin! Erityisesti pojat on ihan tohkeissaan hajuista. Ainiin ja eilen bongattiin teeri. :) Aikamoista luontoreissuilua meidän vakkarimaastoissa... Koiraraukat innostuu noista linnuistakin, siinä kohtaa kun ne lehahtaa lentoon. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti