keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Ahneen loppu..?

Jaa, niin miten se menikään, että ahneella on piippinen loppu! Noh, onneks ei ei tullu piippinen loppu, mutta lievä ahneus ehkä iski tuossa kakaran kanssa "aksatessa". Kävästiin maanantaina taas tehokas treeni kaikkien koirien kanssa kentällä, kyllä sitä toisaalti paljon ehtii tunnissa mutta toisaalti aika vierähtää vaikkei edes rakentele mitään rataa tms.

Kaikkien otuksien kanssa treenailtiin siivekkeen kiertoa ja nimenomaan useampaa kierrosta yhteen menoon. Hienosti sujui kaikilla molemmat suunnat. Kummallista, että toi jatkuva kierto on about sata kertaa helpompaa siivekkeen ympäri kun jonkun pelkä tolpan. ;) Jippumasin kanssa tehtiin lisäksi puomin alastuloa ja pääasiassa palkkailin namia heittämällä, kun jäin itse reilusti taakse. Hienosti Jipsikin alkoi hakea ihan alas asti. Masin kontaktit on vaan niin huikean hienot! <3 miten mä oonkin onnistunut sille kouluttamaan ne noin hienoiksi?! ;) ihanaa! Mä en vaan saa kisata sen kanssa ja käydä pilaamassa vapautuksia... Masi sai tehdä lisäksi jokusen esteen tarjoamisen kauempaa. Luopumista muistin myös ottaa taas muutamien namien verran molemmille. Hyvin valkoiset on tuonkin hoksanneet, mutta hauska huomata ero Jokruun, jonka kanssa tätä on tehty jo paljon...

Jokrukin teki esteen tarjoamista (aika kaukaakin se jo esteen hakee :), siivekkeen kiertoa (tulipa ykskaks mieleen, etten muistanut taas tarjoamistreenin yhteydessä ottaa niitä sivuttaistarjoamisia..) ja sitten yhdellä esteellä vähän jos mitä ohjauksia tai niiden osia. :D ja tässä kohtaa muhun iski hirvee ahneus... Kakara oli vaan niin pätevä ja se hoksasi kaiken! Mitä sitte tehtiin ainakin.. aloitettiin putken tarjoamisella ja hetken päästä jo rallateltiinkin putkea. JA kakara haki jo pimeää putken suutakin!! Vähän kokeiltiin takaakiertoa, niiston, pakkovalssin ja ihmisnuolen palkkausta (jarrutuksia ja kokoamisia) sekä lelulle ohjauksia. Vitsit, että toi kakara on niin pätevä!! <3 tässä vissiin tuleekin se bortsun hienous, että kun kakara vaan hoksaa, mitä haluan ni se ns oppii sen kerrasta. Ainiin, tehtiinhän me sylkkäriäkin siivekkeellä! ;)

Eilen Jokru pääsi myös kentän reunalle hieman treenailemaan on-offia. Mun oli myös ihan pakko päästä kokeilemaan jokunen toisto sivulletuloja ja voi jummi!! Mä sain touhuun varmasti jo hyvän osan siitä ilmeestä, mitä Jokru näytti Jirkan kanssa treenatessa! :) Leluirrotus tapahtui kerrankin heti eikä huomenna ja ollessani itse hieman skarpimmassa asennossa (enkä niin tikkujäykkänä ;) Jokru tuli sivulle niinkun salamana. Wau! Mutta... kaksi ekaa toistoa oli loistavia ja olisi taas pitänyt jättää siihen. Kaksi seuraavaakin oli hyviä, hienommalla sykkeellä kun aiemmin, mutta ei loistavia. ;) Tässä täytyy ehdottomasti muistaa jatkossa maltti ja tekee mieluummin ne kaksi loistavaa toistoa kuin neljä hyvää. :) mutta toivottavasti opin itsekin! ;) Kaupanpäällisiksi käytiin hetkinen pyörimässä Hervannan keskustassa ja olipa tämäkin loistava pimeätreeni! Hervannassa tunnetusti on vilinää, kuten nytkin ja saatiin taas monen monta ihmetyksen aihetta kakaralle mutta ennen kaikkea kaikki ihmetykset tuli ilman äänireagointia. Loistavaa! :)

Ainiin ja ehdittiinhän me ulkoilemaankin meidän uudella ulkoilureitillä, hyväksi paikaksi todettiin edelleenkin! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti