lauantai 22. elokuuta 2015

Tän viikon koostetta

Nää viikot nyt vaan tuntuu hurahtavan aikamoisella vauhdilla. Paljon kyllä touhuillaan, mutta tänne ei vaan tuu kirjailtua.

Viikko aloitettiin taas paimennuksilla maanantaina. Oltiin Miikun, Susannan ja Bean kanssa, Chaina siis ekaa kertaa. :) Jokrun kanssa päästiin jälleen hieman isompaan aitaukseen, samoin kun ensimmäistä kertaa kokeilin ihan itse. :) Ja yllättävän hyvin kyllä meni! Pakko sitä on vaan ite yrittää, vaikka tuntuu ettei siitä mitään tuu. Lopulta kun vaan yrittää ja varsinkin videolta katselee, niin kyllähän se ihan ok sujuu. Tottahan toki on paljon opittavaa niin itsellä kun koirallakin. Mutta ihan treenailua silti saatiin tehtyä jonkin verran, flänkkitreeniä ja sitten sellaista ristiinkävelyä. Jokrun liikkumisessa myötäpäivään on niin paljon helpompaa, että nyt viime aikojen teemana on ollut ihan kaikessa muussakin tekemisessä vastapäivään pyöriminen. ;) Ehkä se joskus tuottaa tulosta...

Torstaina sain tsempattua ja kävin tekemässä kaikille jäljet. Jippumasin jäljistä tuli turhankin lyhyet. Kahdet esineet sinne kuitenkin jätin. Kumpikaan ei oikein reagoit esineisiin, sen sijaan jäljestyset meni todella hienosti. :) Jokrun jäljestä tuli hieman pidempi ja jätin jopa neljä esinettä sinne, joista kaikki nousi hienosti :) Ja selvästi Jokrulla oi motivaatiota esineiden nostoon, kun niillä pääsi leikkimään kunnolla. Jos Jokru silti jäljestikin ihan mielettömän hienosti! <3

Tänään päästiin pitkästä aikaa taas Marian treeneihin. :) Ja Jipsin saikusta johtuen treenivuorossa oli molemmat pojat! Ja onneks molemmat oli mukana, koska mun lisäksi treeneissä oli vain toinen muu treenaaja, joten treeniaikaa oli tarjolla hyvin. :) Molemmat pojat saivatkin tehdä kahdet pätkät, vaikkakin Jokrun toinen pätkä kesti vain jokusen minuutin, kun halusin kokeilla hieman kepeille vientiä niistoilla (hienosti sujui!). Molempien poikien kanssa tuli huimia onnistumisia, kun kokeilin alkuun kummallekin, varsinkin Masin kohdalla melkoista, irrotusta. :D ja kumpaisenkin pojan kohdalla se onnistui ihan huikean hienosti! Wau! :) Varsinkin Masin itseluottamukselle (vai mun?!) tommoset tekee ihan superhyvää! Ton alun jälkeen tuntui, että kumpainenkin koira kulki todella hyvin ja varsinkin Jokrun kanssa ihan kaikki ohjaukset sujui. Radassa oli pari kohtaa, joissa pääsi kokeilemaan japanilaista, mikä sopi Masille todella hyvin. Jokrun kanssa sain kokeilla myös twistiä yksittäiselle esteelle.

Varmaan sanomattakin selvää, että mulla on aiva valtava aksainnostus taas! :) Ihan parasta, kun saa taas juosta.. vaikka meno ei ole varmaan ihan parhaalla mallilla, mitä mun kohdalla voi olla, mutta joka tapauksessa nyt jalat sentään jo toimii. Ja ainakin tuntuu, kuin pääsisi edes hieman eteenkinpäin. :D Jee! Pienistä voi tulla ilot nykyään! Toki hienoa on myös se, että vihdoin alan hyväksyä että Masia pitää ohjata tietyllälailla ja tietyillä ohjauksilla. Mitkä ei taas ole optimaaleja Jipsille. Kun taas Jokrun kanssa aksa ihan totaalisen eri laji! Mutta se kai siinä niin hienoa onkin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti