tiistai 11. elokuuta 2015

Viime viikon treenailuja

Kirjataan nyt vielä pikaseen viime viikon treeneistäkin. :) Maanantaina Jokru pääsi jälleen paimentamaan. Tällä kertaa oltiin Tanjan kanssa yhdessä reissussa ja olihan siistiä nähdä Nanon työskentelyä. Sille on kuitenkin kertynyt paimennuskokemusta jo jonkin verran enemmän. :) Hieno Nano! Mutta korvat ne meinas siltäkin kadota.... eli ihmekkös tuo sitten Jokrun kanssakin. ;) Oli kuitenkin mainio reissu! Paimennuksellisesti Jokrun kanssa tuntui, ettei ihan sujunut.. Annoinkin taas Sannan tehdä hieman enemmän Jokrun kanssa. Mutta on mun kyllä itsekin jatkossa tsempattava! ;) Enhän mä opi muuten koskaan.... Saatiin jokuset kuvat ja jopa videota tällä kertaa kuitenkin.Keskiviikkona käväisin valkoisten kanssa tekemässä pienet viimeistelytreenit, vähän kontakteja ja keppejä. Masin kanssa rengasta ja keinua. Hienosti meni! Erityisesti Masin kanssa on tosi vahva fiilis sen keinun tän hetken tilasta. Nyt siihen voi luottaa. Jipsin kanssa kaikki vaan pelaa, myös kontaktit.

Perjantaina poikkesin hallilla pikapikaa Jokrun kanssa ottamassa parit kepit ja jokusen puomin suorituksen. :) Kepeillä vain onnistumisia! Enkä ole enää jaksanut laittaa ohjureita laisinkaan. ;) Ei kai tarvikaan. Muistin kuitenkin testata takanaleikkaukset molemmin puolin ja hienosti sujui. :) Puomilla tehtiin muutama tosi vauhdikas suoritus. Jess! Mulle testinä otin myös lapsosen mukaan treeneihin. ;) ja ihan kohtuullisesti sujui! Eihän se kauaa malta nukkua (jos ei ole siis nukahtanut kunnolla) vaunuissa, joten treenit oli tosi lyhyet. Se oli tarkoituskin ja toisaati ehkä ihan hyväkin "herätyskello" itselle, niin ei tule ainakaan tehtyä liian pitkää settiä. :D

Viikonloppuna Jokru sai tyytyä tekemään vain pikkuriikkiset tokot takapihalla. Ne se tekikin sitten sitäkin paremmalla draivilla. Liikkeestä seisominenkin alkaa sujua jo normaaliseuraamisesta (mun peruuttamisen lisäksi). :) Jee! Ja onhan muuten jämäkkä stoppi! :) Kuuntelutreenejä tehtiin myös jokunen, eli asentojen erotteluja mun peruuttaessa. Hienosti Jokru kuuntelee ja erottelee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti