perjantai 11. syyskuuta 2015

Aika rientää!

Niin se aika rientää..... :) viime viikko on saatu nautiskella ihan huikean hienoista syysaurinkoisista päivistä ja me todenteollaan ollaan sitä tehty. On ulkoiltu niin paljon! Todellakin ollaan kerätty talteen kaikki mahdolliset auringon säteet pitkän ja pimeän varalle.

On me silti vähän ehditty muutakin tekemään... viime lauantaina käytiin Jokrun kanssa lampailla Sannalla ja osallistuttiin aivan mahtavaan ulkopuolisen koulutukseen. Jokru näytti meidän parasta (not!) osaamista ja sen korvat oli kaikkea muuta, kun mukana. Tokan kierroksen setissä se oli inasen enempi mun mukana. En tiedä, vaikuttaa niin paljon sitten se, että aitauksessa on mukana joku muu.. kuten nyt se koutsi. Samalla oli hienoa ja mielenkiintoista nähdä taitavia paimenkoiria! Valitettavasti tuli nähtyä ja kuultua myös sellaista, mitä ei olisi halunnut nähdä ja kuulla.

Sunnuntaina suuntasin Jippumasin kanssa Nokialle kisaamaan. Aikalailla alusta loppuun heikko reissu, olis pitäny ehdottomasti jäädä kotiin. ;) Eksyin matkalla, ajoin lopulta jotain kinttupolkua. Kiitos Volvon navigaattori! Masille kolme starttia ja Jipsille yksi. Kiitos tuomarin, joka tykkäsi laittaa 35cm rimoja, Masi kolisteli niitä lahjakkaasti alas. Tän seurauksena tuli taas jokunen kielto ja ihan typerä esteen kierto. Tiedän, Masi ei oo taaskaan kunnossa. :( Jipsille pelkkä hypäri, kun ajatus oli mennä kokeilemaan kynttä. Noh, kynsi jaksaa onneksi hyvin! Kiitos siitä! Mutta niinikään Jipsi jysäytti suoraan päin tokan esteen 35cm rimaa. :/ Kieltämättä säikäytti, kun rima lensi kauas.... mutta Jipsin kohdalla tossa oli kyseessä vain intopiukeus. :D Ihan sikamagee rata muuten. Kepeille oli haastavahko vienti ja se vaati pari uusintaa. Treeniä, treeniä, treeniä..... :)

Eilen meillä alkoi Jokrun kanssa id-jatkokurssi. :) Jestas, kun se on siistiä! Meitä on kurssilla vain neljä, joten treenaamaan päästään paljon enemmän. Jee! Eilen otettin lyhyitä settejä mutta niitä oli tosiaan se neljä. Oonko joskus maininnut, että J on huikea tossa? ;) Kuten nytkin..... On se vaan niin super teini!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti