Sivut

tiistai 22. syyskuuta 2015

Jokru kisaa osa 2

Hui! Jo osa 2, kun Jokru pääsee kisaamaan. :) Viikonloppuna oli Takujen kisat ja todennäköisesti syksyn viimeiset ulkokisat. :/ voi harmi, just kun me alettiin päästä vauhtiin. ;) Mutta tää onkin varmaan just oikea hetki todeta, että on ollut aivan huippua päästä kokeilemaan hieman kisaamista tuon pikkupojan kanssa, mutta nyt on taas aika keskittyä treenaamaan. Meidän ehdottomasti tärkein treenikohde on oleminen kisapaikalla muiden koirien läheisyydessä. Toisena tärkeänä treenijuttuja tulee ylipäänsä aksaan liittyen estevarmuuden kasvattaminen.. vaikka kepit onkin kisoissa sujunut hyvin, niin ite kaipaisin aika paljon lisää varmuutta niihin. En mä halua, että koiran esteosaaminen riippuu mun sijainnista tms. :) Toki tiedossa oli, että ne kepit on meidän heikoin kohta. Lähetyksiä ja häiriöitä pitää treenata paljon.. luonnollisesti tää sama pätee ihan kaikkiin esteisiin. Toki me kaivataan ihan myös radankin tekemistä ja kokemuksen keräämistä siihen, että suoritetaan pidempää pätkää. Ylipäänsä me kaivataan siis treeniä! :)

Lauantaina käväsin ihan pikapikaa Jokrun kanssa kisapaikalla treenailemassa. Se sujuikin ihan yllättävän hyvin! Ensin hengailtiin hetki kisapaikan lähiparkkiksella, jonka jälkeen siirryttiin ihan kentän portin läheisyyteen. Treenailu sujuikin yllättävän hyvin, kun mä ite olin jotenkin ihan erilaisella fiiliksellä. Rentona mutta jämäkkänä.

Sunnuntaina vuorossa oli kaksi starttia. Ensin aksarata ja sitten meidän ensimmäinen hypäri. Eipähän meillä mitään ongelmia noissa kontaktiesteissä ole, joten sinänsä aivan sama oliko kisoissa kumpi rata. Mutta yleensä noi hypärit on vaan aavistuksen haastavampia, joten niitä on vähän kivempi mennä.. ;) Tällä kertaa kumpainenkin rata oli ihan 1-luokan rata, ei nyt ihan suoraa kaarrattelua mutta ei paljon muutakaan. :) Kivahan noita on mennä! Tosin, kun mä ajaudun niin helposti saattamaan Jokruakin pitkälle esim putkeen (mitä se ei todellakaan edes tarvi!), niin kiirushan siellä sitten tulee jatkossa. Noista videoista näkeekin hyvin tän, nimenomaan tossa hypärillä..... ;) Meidän aksaradalla oli joku aivopieru meillä molemmilla. Jostain syystä Jokru ei löytänyt puomia eikä keinua, vaikka videonkaan perusteella mun linjat ei edes kovin vinoon vieny tms. Mutta se on tommosta välillä, kokemattomuus voi tuottaa kaikenlaisia juttuja. Hypäriltä tosiaan meidän eka luva ja tuloksien puolesta oltiin kolmansia (jee, palkintoja!!). Ihan ok ajallakin, vaikka matkaan mahtui kaarroksiakin...



Tässä videot: agirata ja hypäri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti