keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Lisää aksaa

Eilen päästiin poikien kanssa treenailemaan aksaa Levekin kentälle Miikun mukana. Masin kanssa joitakin kontaktiesteiden suorituksia, parit kepit ja vähän rengasta. Hienosti kaikki! Eipä noissa kontakteissa mitään ongelmaa ole (vielä!) treeneissä, kisoissa pitäis ite vähän malttaa... ;) mutta ku ei pysty. Täytyy kiltisti käydä sitte aina kisojen jälkeen muistuttelemassa oikeaa suoritusta. Hieno Masi!

Kentällä oli valmiina 21 esteen rata, jota halusin päästä kokeilemaan Jokrun kanssa ns kisanomaisesti. Ihan ok kokeilu noin ensimmäiseksi täyspitkäksi radaksi. Videolla saattaa kuulua jokunen(?) ylimääräinen ääni, joten suosittelen äänet pois.. ;)


Oma suoritus on taas tommosta ylivarovaista hipsuttelua, sentään jostain ohjauksista pääsen edes kohtuullisen ajoissa pois. Mutta mä uskon, että tekemisen kautta se sieltä taas tulee. Niin vähänhän me ollaan Jokrun kanssa rataa tehty. Jokrun kontaktit on vaan aika hienot! :) Kepeille on hieman haastavahko vienti, mutta ehdin sinne niistämään ja yhden treenikokeilun ansiosta homma toimi. :) Kepit on ehd meidän heikoin lenkki tällä hetkellä! Vahvistamista niihin ja palkkaa muualta paitsi multa ;) Ei poju ton jälkeisillä suorituksilla enää ihan niin paljon tuijottanut mua... mutta vähänhän se kyselee. Loppuosassa multa joku ihme suoritus, meinasin yrittää persjättöä, mihin en ehtinyt (kun en juossut!) enkä sitten valssannut enkä myöskään antanut tilaa leikkaukselle. ;) se on semmosta.... Jokrupokru on hieno, kun vielä kartturi osais ja ennen kaikkea uskaltais ohjata rennosti ja luottaa koiraan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti