perjantai 2. lokakuuta 2015

Treenejä

Taas on jäänyt kirjaamatta viimeisen viikon ajalta treenitiivistelmät.... muita mä en nykyään edes yritä. :D Viime viikon torstaina aloteltiin taas Jirkan kanssa yhteisiä treenejä. Ekalla kerralla katsottiin jälleen tuota meidän ikuista (toivottavasti ei!!) työnsarkaa, eli muiden koirien ohittelua yms. Nyt mä oon päättänyt, että tää ei tosiaan ole meidän ikuinen projekti, koska NYT asialle tehdään oikeasti eikä vain meinata. :) Eka treeni menikin todella hyvin ja vaikka häiriötä meinasin tulla välillä inasen liikaa niin silti pysyttiin ns hallitulla puolella, ei reagointeja ei tullut. Kovasti Jokrulla meinasi tulla juuri noissa haastavissa tilanteissa ääntä piippauksen merkeissä. Jokru bongasi häiriöt mutta kun samaan aikaan multa tuli käskyä toimia, niin meinasi olla haastavaa pienelle miehelle. :) Loistava treeni kuitenkin!

Lauantaina päästiin aksailemaan kaikkien koirulaisten kanssa Marian treeneihin. Ostin oman treenivuoron lisäksi toisen paikan. Käytännössä Jippu sai kunnian tehdä täyden setin, eli kaksi pätkää ja pojat puolittivat omansa. Taidettiin me silti saada hieman extraakin, koska meidän lisäksi treeneissä oli vain yksi koirakko. Rata oli jälleen sopivan haastavahko, ei mikään älytön, mutta oikein sopiva. Jokrun kanssa varsinkin löydettiin helposti läksyjä itsellemme. :) Jipsin kanssa meno oli huikeaa, se vaan on niin magee! Harmi, että kontaktit oli jälleen ihan kateissa, niiden yksien kisojen jäljiltä..... Mitä ihmettä mun pitäis tehdä noiden Jipsin kontaktien kanssa ettei ne aina olis sitte näin kuralla?! Jotenkaan en jaksaisi Jipsin kanssa niin edes nosta niuhottaa, kunhan se osuu kontakteihin, niin aivan sama pysähtyykö vaiko eikö. ;) ehkä tää kertookin sen mun asenteen..... :D Me ollaan noita jo niin monta vuotta treenattu ja kovalla työllä ne sujuu treeneissä hyvin ja sitte ekat kisat.... niin kappas, kun kaikki tehty työ katoaa savuna ilmaan. Huoh! Mä haluisin vaan kisata Jipsin kanssa ja ennen kaikkea Nauttia menosta!

Eilen kävästiin uudella hallilla korkkaamassa aksat Jokrun kanssa. On se halli vaan niin komea ja ISO! Kyl nyt kelpaa.... parkkis on surkean ahdas vielä, kun piha on täysin kesken. Parina iltana ollaan Jokriksen kanssa kävästy siinä hieman treenaamassa. Ja siellä jos missä saa hyvin häiriötreeniä, kun iltojen primetime-aikaan hallilla treenaa parhaillaan viisi treeniporukkaa yhtä aikaan. ;) Huh, mikä määrä väkeä JA koiria!

Takapihatokoakin on tehty jokunen kerta molempien poikien kanssa. Jokru on kyllä niin makee tokokoira(kin)! :) Masikin on ollut varsin pätevänä! Kyllähän se osaakin oikin hienosti. Enempi Masin kanssa on asiana se motivaation säilyminen...

Tänään jatketaan treenejä Jirkan kanssa aivan toisella aiheella! :) Mielenkiinnolla odotan, mitä ideoita Jirkalla on mun treeniongelmaan! Niistä myöhemmin lisää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti