keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Viikkotreenit ja pentuetapaaminen

Viime perjantaina oli tosiaan myös meidän viikkotreenitkin, johon pääsi tällä kertaa taas Masi. :) Voi onnenpoikaa! :) Ohjelmassa oli päällejuoksuja, sivuirrotusta ja lopuksi pieni(!) putkirallatus! Kerrankin osui mulla koiravalinta oikeaan, kun Masi on kuitenkin inasen hitaampi kun esimerkiksi Jippu. Joka tapauksessa tän treenit jutut tuli läksyksi ainakin Jokrun kanssa.

Ensin tehtiin päällejuoksua yhdellä hypyllä, jonka jälkeen kaikilla neljällä. Neljä hyppyä samalla suoralla, siivekkeiden väli noin kolme askelta. Ja sama luonnollisesti molempiin suuntiin. Kaiken a ja o on oikeesti itse liikkua ihan siivekkeiden vierestä, jolloin koiraa ei tarvi juurikaan tönätä siivekkeen taakse. Heti kun itsellä etäisyys siivekkeeseen kasvaa, niin tönäsy siivekkeen taakse vaatii isomman liikkeen, jonka seurauksena on helposti myöhässä. Eli oma liikkuminen ihan siivekkeiden lähellä.

Sivuirrotusta ollaan kyllä treenailtu, mutta se on aina vaan haastavaa Masille. Se on aikalailla kiinni mussa. Kun Tanja oli palkkaamassa ekan esteen takana, niin mä saatoin kyllä mennä sinne neljännelle esteelle asti mutta ilman apparia Masin rimafocus ei vie voittoa musta. ;) Näitä pitäis treenata lisää!

Seitsemän putken putkirallatus oli aika siisti! Masi oli ihan salama! :) Huikeen hyvä treeni! Ja toi uuden hallin alusta on todella hyvä!!

Sunnuntaina oli ohjelmassa Päkäpaimenien pentutapaaminen ja Tanja oli suunnitellut meille ratatreenit. Jokru oli jälleen loistava ja meillä oli ihan superkivaa! :) Mun pitäis saada itselleni semmonen hurlumhei-menofiilis, että mentäis Rohkeesti eikä vaan meinattais. Me mennään tällä hetkellä teknisesti ihan ok mut se meno ja meininki puuttuu. Paitsi silloin, kun kentän laidalla on Elina huutamassa, että mene ja mene. :D Mä tarviin Jokrun kanssa oikeesti noita Elinan treenejä enemmän!

(c) Miikku Pietilä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti