perjantai 9. marraskuuta 2012

Jiihuu! :)

Eilen löytyi Jipsin heikkokohta puomin kontaktilla pysymisen suhteen.. :D nyt siis tiedetään, mitä treenataan! Ensinnäkin, kun puomin alastulon edessä oli hyppy ihan suoralla linjalla, jota menin oikeesti kovalla vauhdilla ohjaamaan samalla kun käskytin otuksen 2on2offille. Siitä Jips siis tuli rymisemällä alas. Toinen on vähän vastaava, kun alastulon edessä oli hyppy 90asteen kulmassa puomiin nähden, johon menin taas oikeesti kovalla vauhdilla tekemään niistoa.

Eilen ylipäänsä puomitreenissä ei kumpainenkaan otus ainakaan painestunut. :) Molemmilla hännät heilui, vaikka jouduttiin useita kertoja korjaamaan. Kaikenkaikkiaan mun oma fiilis oli eilen ihan erilainen! Huomasin itekin, etten pelännyt virheiden tuloa, vaan kaikki tehtiin täysillä ja testaillen. Olennaistahan on löytää ne kohdat, joita pitää treenata, jotta ne sitten tosipaikan tullen osataan. :) Masmusin kanssa tarvitaan vaan toistoja, toistoja ja vielä kerran toistoja...

Masin kanssa testailtiin keppien tilannetta. Nyt sitten tilanne oli kääntynyt niin päin, että sieltä pimeän kulman puolelta Masi pujotteli  ihan tosta vaan, mutta avokulman kautta se toinen porttiväli aiheutti hankaluuksia. Onneksi saatiin onnistuneita suorituksia silti molemmilta puolilta. Sen verran hyvin homma kuitenkin pelitti, että Minna kannusti lisäämään toiset 6 keppiä pienen matkan päähän. Sen verran myöhässä oon järjestään itse palkkaamisen suhteen, et Masi ehtii joka ikinen kerta kääntymään muhun päin keppien jälkeen. Mitenkä vaikee tässä asiassa onkaan tsempata?! Eilisissä muutamassa kokeilussa Masi ei jatkanut "toisien keppien" pujottelua ihan yhtä jouhevasti, miten se veti ekat kepit ja jouduttiin ottamaan alku uudelleen. Olennaista tässäkin oli vaan huomata, et toi vaati oikeesti jo vaikeutusta. Välittömästi, kun homma on Masin mielestä lastenleikkiä, se vähän niinkun kyllääntyy.. että plääh, mä osaan tän jo! ;)

Lisäksi treenailtiin ihan hitunen twistiä. Mä oon tällä viikolla opiskelut tekniikoita dvd:ltä ja toi erityisesti näytti semmoselta ihan käyttökelpoiselta. Sitä sitten eilen kokeiltiin. Ensin Jipsin kanssa yhdellä hypyllä ja sitte hypyn kautta A:lle. Masin kanssa kokeiltiin myös yhdellä hypyllä. Arvatenkin vaikeinta tossa on mulle peruuttaminen. ;) ja erityisesti saan kiinnittää tossa huomiota mun peruutuksen suuntaan. Eilen peruuttelin väkisinkin sivuttaissuunnassa hyppyyn nähden, kun idea olisi peruuttaa ihan siivekkeen vierestä menosuuntaan päin. Näissä tarvis oikeesti ottaa avuksi videokamera, jotta itekseen treenaillessa näkisi omat virheet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti