Sivut

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Tapahtumarikasta viikonloppua

Perjantaina päästiin vihdoista viimein testaamaan ketun luokse, mitä otukset oikeen tuumasivat kaverista. :) Molemmat kävivät ensin haukkumassa otusta häkissä. Jips aloitti haukun heti ja pariin kertaan vähän painostikin kettulaista, mutta ei ihan niin voimakkaasti kun ekalla kerralla. Joskin tää sessio oli ajallisesti ihan murto-osa viime kerrasta. Masmus oli alkuun hieman ihmeissään, että mikä tää juttu on. Mutta hoksattuaan otuksen häkissä alkoi sekin haukkua hyvin. Masi ei Jipsin tavoin painosta kettua vaan haukkuu paremminkin pienen turvaetäisyyden päästä.

Seuraavaksi kettu laitettiin yhteen pesään, jonka suulla koirulaiset pääsi haukumaan. Eli pesän viereisen luolan kansi avattiin ja otukset pääsi siihen. Jips oli ekana luolasta hitusen epäileväinen, et mikä tää juttu on. Mut hokastuaan ketun siinä vieressä Jips haukkua räkytti ihan hirmusesti. :) Pesän luukkua avattiin hiljalleen ja se luolan pitäjä toteskin, et kappas, nythän Jips oli ihan iholla ketun kanssa. Ihan superhienosti Jips painosti kettusta. Ton lisäksi testattiin, mitä Jips tuumaa kun sille näytettiin luolan suuta reilun metrin päästä ketusta. Sinnehän Jips sujahti ihan tosta vaan ja meni haukkumaan kettusta. Jes! :)

Masmusin mielestä luola oli hitusen epäilyttävä ja kettukin oli outo siellä pesässä. Ihan hitusen Masmuskin silti haukkui kettua pesän suulla, mutta selkeesti toi oli liian jänskä vielä. Siinä vuoroa odotellessa Masmus kuitenkin oli TOSI innoissaan kun joku parssoni vilisti siellä luolassa haukkumassa. :) Täytyy antaa Masmusille aikaa!

Lauantaina Jips pääsi Masin tilalle Marian kurssille SDP:lle ja olipas mainiotakin mainiompi treeni! :) Alkurata oli aikamoista kiemurrusta ja erityisesti saksalaisen kanssa mulla meinasi olla ongelmia. Pari kertaa meinasin jättää liikaa tilaa itseni ja hypyn siivekkeen väliin ja siitähän se pikkuotus yritti. ;) Siitä seuraavalle hypylle perusvarma ohjaus ois ollu (jos siis oli oikeesti ajoissa!) pakkovalssi, mutta onneks innostuin kokeilemaan takaakierto sylkkäriä. :) Ompa ihan loistavaa huomta voivansa tehdä radalla jotain tommosta tekniikkaa, mitä on just treenannu.

Radalla saatiin myös ihan loistavasti katsasta kontaktien tilannetta. Ekalla puomilla tein taas jotain omaani ja varmistelin ihan sikana. ONNEKSI Maria käski mun tehdä ihan normaalin ohjauksen myös sen puomin jälkeen ja sain tehtyä taas samoin, kun ollaan Minnan yksäreillä niin monia kertoja treenattu. Ja ei hemmetti, KUN mä vaan oikeesti LUOTAN Jipsiin, niin se tekee kyllä. Se teki tässä treenissä oikeesti monia todella hienoja kontakteja sekä puomilla että A:lla ja lisäksi aikamoisia vedätyksiä kepeillä. :D Jiiihuuuu!!!

Radalla oli myös aika pitkä A:n ja keppien väli, josta kepeille pimeään kulmaan aika jyrkästi. Mä tiesin mielessäni voivani luottaa Jipsiin, kunhan en peitä keppejä ja tyrkkäsen sen sinne kepeille. Ja niinhän se sinne haki! Jollakin kerralla ehdin kääntää jo oman ohjaukseni ihan muualle ennen kun Jips oli kepeillä ja se haki sitte jonkun kolmannen välin. Mutta tää meni ihan puhtaasti omaan piikkiin. Mulla meinas olla muuallakin vähän semmosta typerää huolimattomuutta, kuten putkiin, että huitasin sinne päin. Kun ne pitäis kaikki ohjata kuitenkin HUOLELLA!

Sanomattakin jälleen selvää, että tämäkin oli ihan mahtava treeni Jipsin kanssa! :D Se on kummallinen otus, mitä enemmän siihen luottaa radalla, mutta silti ohjaa huolella, niin sitä paremmin se vetää! Kummallista! ;) Treeni oli aikalailla just sitä mitä mä kaipaan, sopivasti tekniikkakiemurrusta mutta myös vähän semmosta ratapätkää, missä mä pääsen testaamaan omaa luukutusta.

Viikonlopun kruunasi mökkireissu pitkästä aikaa! :) elämä hymyilee taas!

Parhaat kaverit ja meidän murut! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti