torstai 11. huhtikuuta 2013

Aksa on parasta! :)

Ihan huikeen hyvät treenit tänään molempien koirulaisten kanssa. Hanna ja länderit on niin parasta aksaseuraa! :)

Aloitettiin viiden speedpumpillisen "hypyn" perussarjalla, joka lopetettiin mutkaputkeen ja vaihtoehtoisesti aloitettiin putkella. Masilla meinas olla taas jaksamisongelmia viidennen hypyn kanssa, neljä meni oikein nätisti. Lelu vikassa välissä auttoi. Putki toi selkeesti lisäboostia touhuun. :) Jipsillä ei ongelmia näissä!

Masin kanssa tehtiin seuraavassa sessiossa keinu pari kertaa niin, että Hanna esti keinua keikkaamasta ja mä syötin otukselle nameja. Viime kerralla Masi oli oikeesti tutisemassa jännityksestä, mutta nyt sillä oikein häntäkin heilui, vaikka keinua varovasti ihan vähän liikuteltiinkin. Eikä otus ees ollu remmissä. Jee!! Keinun "palautteluksi" otettiin kokonainen puomi muutamaan kertaan. Mun tarvitsee olla erityisen tarkkana otuksien vapauttamisen kanssa.

Jippiksen seuraavaa sessiota varten rakennettiin pieni radan pätkä. Miksi toiset on vaan niin hyviä keksimään tämmösiä ihan lennosta? Tai siis, miksen mä voi olla?! ;)


Radalla siis keinu ja puomi kontaktiesteistä sekä kepit. Kakkosella pakkovalssi-persjättö, puomille persjättö, vitos hypylle ponnistuspaikan näyttö hitusen kauempana hypystä ja sitte keinulle kierrättämällä pieni reilumpi kurvi. Otettiin keinun ylösmenolle avuksi pituuden keppi, jotta otus suorittaa ylösmenon huolella. Olis tarvinu varmaan saman alasmenollekin. Keinulta lähdettiin lähes vastakkaiseen suuntaan ja, koska Jipsillekään ei ole niin vahvaa se kontaktin ns suora suoritus, niin otus lähti kontaktilta tosi vinoon. Noh, tää oliskin vähän niinkun yks seuraavia läksyjä; huolelliset kontaktien ylös- ja alasmenot. ;) Vitoselle takaakierto-persjättö (mielessäni mietin ainakin huolella, et oikeesti heti kun lähetän otuksen takaakiertoon, niin vaihdan ohjaavan käden.. tiedä sitten, onnistuiko). Hypylle 8 onnistuin ainakin omasta mielestäni kierrättämään Jippua hitusen turhan löysällä kurvilla, kun tavoite toki olis tiukka ja pieni kurvi. Tajusin jälkeen päin, et olisko tähän just sopinu semmonen vastakäännös(?). Kepeillä onnistuin tokalla yrittämällä yllättämään itsenikin; otin oikeesti niin paljon ennakkoa, et olin jo hypyn 10 tasolla kun Jips vasta lopetti keppien suorituksen, joten ehdin hyvin heittämään sen takaakiertoon hypylle 11. Tää kohta oli tasan semmonen, jota en uskonu IKINÄ selvittäväni! :D hahaa! Mikä onnistumisen fiilis tulikaan! Kun mä oikeesti VOIN luottaa tohon mahtavaa pieneen agiotukseen!!

Sanomattakin kai selvää, että fiilis treenistä oli HUIKEAN hyvä! :) on mulla ihan parhaat otukset! Mahtava treeni oli kiva päättää kunnon jäähdyttelylenkkiin parin länderineidon seurassa. Ja jos Masi oli viime kerralla raivostuttavan kiinnostunut neitokaisista, niin tänään se esitti ehdottomasti parasta käytöstään ja käveli lähes koko lenkin ajan nätisti Jipsin vierellä! Käsittämätöntä! ;) Kuinka noi otukset pystyy oikeesti yllättämään kerta toisensa jälkeen?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti