Sivut

keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Mitä ihmettä?!

Mä olin eilen itekseen treenaamassa hallilla ja meillä OLI hyvä treeni! :) ei se yksin treenaaminen siis olekaan täysin poissuljettua, tarvii vaan tehdä entistä huolellisempi suunnitelma, mitä treenata.

Tehtiin kolme lyhyttä settiä molempien kanssa ja ensin hyppytekniikkaa perus- ja avaavan sarjan merkeissä. Perussarja neljällä speedpumpilla ja niillä Masikin jaksoi hienosti. Haettiin vielä putkesta vauhtia. :) Ekassa yrityksessä Masi hyppäsi kahden viimeisen pumpin yli, mutta lelulla saatiin korjattua tilanne ja seuraavalla meni hienosti. Jipsillä näissä ei edelleenkään ole ihmeempiä ja Jipsin kanssa pyöritinkin muutaman esteen ja parin putken kautta hyppysarjalle.

Avaavaan sarjaan otin viidenneksi ihan oikein hypyn, joskin 15cm rimalla. Edelleen Jipsille lastenleikkiä, samoin kun Masillekin. Avaavaa sarja on Masille helppo, kun se saa siinä luontevasti kiihdyttää ja venyttää loikkaa. Tähän olikin oikein hyvä lopettaa hyppytekniikkatreeni, kun sai molemmille hyvät onnistuneet suoritukset.

Vasemmalla avaava hyppysarja
Putkea hyödynnettiin pimeään kulmaan lähetyksissä (putken vasempaan päähän) ja lisäksi harjoiteltiin ekalle hypylle jaakotusta.

Seuraava ratapätkä
Seuraavaksi otettiin yllä olevan kuvan kaltaista pienen pientä ratapätkää. A-esteen takana oli vielä se yksi hyppy, jota hyödynnettiin myös. Tähän hypylle A:n edessä tulin tekemään niistoa. Näin sujui ainakin hienosti. Tää lähempi putki on itseasiassa aika tiukka U-mutkaputki ja takana on se suorempi putki. Suoralla putkella vahvistin molemmille parit kääntymiset sen mukaan kummalla puolella olin, hienosti ne tekee!
 
Masmusin 2on2off-treeni A:n alastulolla
Olin suunnitellut treenaavani Masin kanssa kontaktia puomilla, mutta koska kasassa olikin A-este, niin treenattiin siinä alastulolla. Oli ihan huvittavaa, kun moneen kertaa Masi katteli sitä A:ta ylöspäin, et pitäiskö tuonne kiivetä. ;) Todella hyvät treenit myös kontaktilla! Kappas vaan, kun Hannan neuvoilla aloin kehumaan otuksia kontaktilla ollessa huomattavasti rauhallisemmalla äänellä. Sehän voisi vaikka kisoissakin auttaa Jipsille! Mun kehut on ollu oikeesti TOSI korkeella äänellä ja jos otus ei oikeesti kuuntele, mitä mä sanon, niin vapautus-käsky menee varmasti sekaisin. :) Tähän täytyy vaan tosissaan keskittyä!

Reilun tunnin kokonaistreeniajan jälkeen lähdettiin reilulle kävelylenkille. Oli muuten otuksilla ihmeteltävää, meidän Hannan kanssa bongaamalla loistavalla hiekkatiellä törmättiin ensin kahteen lentävään ja valtavasti huutavaan joutseneen ja sitten vielä kauriiseen/peuraan tms. :D Löyty sieltä maalaismaisemista paljon muutakin Masin mielestä kovin ihmeellistä juttua! Tuli väkisinkin mieleen se lastenlaulu: "Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa...." :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti