perjantai 5. huhtikuuta 2013

Aksaa !!!

Ihmeiden aika ei oo ohi.. me oltiin Masmusin kanssa eilen aksailemassa. :D Jiihuu!! vaikkakin nyt sellai hyvin minimaalisesti, mutta kuitenkin... ;)

Mitä me tehtiin... yksi mutkaputki (siis ihan yksittäin!), yhteensä neljä kertaa ihan pelkkä puomin alastulo, siitä pari kertaa vapautus hypyn takaakierrolle (rima 20cm) ja sitte neljä settiä hyppytekniikkaa (perussarja x2 ja aukeava sarja x2). No okei, tehtiin noi kaikki noin 10 min sisällä. Mutta voin sanoa, että otus OLI puhki!! Ny saa olla oikeesti varovainen, et aloitellaan pikku hiljaa niin, että otus menis hyvällä tekniikalla ja niin, että aksakunto tosta pikku hiljaa taas kehittyy..

Huoh! Toisaalti iski jo pieni masis siitä, että kauanko tää meidän rauhallisesti ottaminen vielä tulee kestämäänkään. Toki mä tiedostin, et ei me päästä jatkamaan tyyliin siitä, mihin jäätiin, mutta silti.. Just kun oli ehtiny kehitellä itelle taas intoa treenaamiseen ja kisaamisen, niin nytpä saa malttaa, malttaa ja malttaa... Onneks kuitenkin aksassa on niin monta osa-aluetta, mitä voi treenailla. Puomin alastulokontaktin kokeilut eiliseltä oli erittäin lupaavia! Masmus ei ole suinkaan unohtanu, mitä siitä pitää tehä. Jess! Seuraavaksi voiskin tässä hyppytekniikkojen rinnalla ottaa oikeesti työnalle sen keinuperkuleen! ;) Syksyn viimeisimmät kokeilut keinulta antoi osviittaa siitä, et Masmus oikeesti vierastaa keinun liikettä. Tosta vois olla hyvä jatkaa otuksen kanssa keinuttelemalla sitä. Keppien mä luotan ja toivon (todellakin!) olevan edes lähes samalla mallilla, mihin ne syksyllä jäi. Siinä suhteessa meidän hypärikisavalmius olis oikeesti vaan(?) Masin hyppykunnosta kiinni ja ehkä jostain parista muustakin jutusta. ;)

A-esteen suoritusta tuli eilen pohdittua Hannan kanssa myös. Sitähän me ei olla Masin kanssa ikinä edes kokeiltu. Mä oon jo hetken aikaa Jipsin suhteenkin miettiny, et A:lla se juoksukontakti olis oikeesti niin paljon koiraystävällisempi.. siksipä aloin entistä vakavammin miettiä, josko opettais Masille juoksu-A:n. :) tähän oon lisäksi ehdottomasti miettiny yhdistää sitten sen laatikkomenetelmän. Eli mitä tästä saamme, loistavasti treenijutun kotioloihin harjoiteltavaksi. :)

Treenisession ja jäähdyttelylenkin jälkeen Masmus-herrasmies pääsi vielä tutustumaan lähemmin aivan iiihanaan länderineitoon Pilaan pienien leikkien merkeissä. :) Tosin Masihan koitti kovasti lämmitellä neitoa jo koko lenkin ajankin.. ;) on se Masi vaan hassu pienimies!

Illalla kävästiin vielä ulkoiluttamassa Jippistäkin mökkimaisemissa. :) ja vitsit, otuksien pisteet nousi ehdottomasti mun silmissä! ;) Lenkillä tuli vastaan labukkauros ja vaikka koirulainen oli jo kohtuullisen lähellä, niin Jips ja Masi tuli kiltisti mun luokse käskystä. :D no okei, treenataanhan me PALJON luoksetuloja metässä, mutta silti. Agitreenailuista innostuneena otin eilen useampaankin kertaa luoksetulojen yhteydessä sylkkäreitä molemmilla otuksilla ja molemmilla puolilla. Kätevää! :)

Jips, 20vrk ensimmäisestä astutuksesta

Ja tulipahan eilen lenkillä pohdittua ihan hassujakin... Niin mainio meinaan kun Masilainen onkin tuolla metsässä jäljestämään, niin miksei sitä vois oikeesti tsempata vähän enempi tohon mejä-puoleen. Vaikka turha nyt vielä murehtia etukäteen, mut jos siitä ei vaan ole aksaamaan, jos se selkä&lantio vetääkin aina vaan jumiin jne. Täytyy nyt ainakin pitää kaikki ajatukset mahdollisina...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti