Sivut

maanantai 22. huhtikuuta 2013

Touhuviikonloppu

Mun viikonloppu oli kaikenkaikkiaan neljän päivän mittainen, mikä oli ihan kohtuullinen viikonloppuvapaa ja tuntui oikeesti jo lomalta! :) näitä lisää!

Lauantaina meillä oli Jipun kanssa ohjelmassa pitkästä aikaa Marian valmennusta ja ai että, kun oli kivaa! :) Vaikkakin mua meinaa selkeesti vaivata pienen pieni aksamasis tms, mutta treeni oli silti mukava! Ja sopivasti tuli taas onnistumisiakin!


Me ei yllättäen päästy edes loppuun asti. Mun keskittymiskapasiteetti ei vaan riitä pidemmälle, kun ehkä kuus estettä kerralla. Huoh! Vaikka mä aina ajattelen, et tykkään tehdä kunnolla ja huolella pätkät, mitä treenaan, mutta mutta.. Toiset luukuttaa nollaratoja läpi ja mä hinkkaan tosiaan sitä kuutta estettä!! Perkule! Ja sitte teen vielä isomman virheen siinä, kun alunperin ajattelen palkkaavani esim jonkun putken jälkeen ja sitte jos homma menee kivasti, niin yritänkin jatkaa. Arghh! Hyi mua.

Mutta mitä me tehtiinkään. Alussa jätin otuksen lähemmäs oikean puoleisen putken vasempaa suuta ja pieni törkkäsy hypylle, samoin pieni törkkäys muurille, kolmosella persjättö (mä vaan oon näissäkin myöhässä), nelosella vain hyppypaikan osoitus (mun perinteinen huitaisu sinne päin ei vaan toimi! ;) ja vitoselle sai "vähän" vaikka huitaistakin. :) Hypyille 7 ja 9 samanmoiset ponnistuspaikan näytöt, ei huitaisuja, ja hypyn 11 jälkeen valssi. Hypylle 13 taas ponnistuspaikan näyttö ja pieni törkkäsy hypylle 14,, hypylle 15 huolellinen haltuun otto ja hypyn 16 jälkeen meille sopi paremmin valssi kun persjättö, mitä aluksi tein. Sitte päästiinkin ehdottomasti treenin parhaalle harjoitusosuudelle, eli kepeille. Me ei olla montaa kertaa treenattu puomin layerointia ja siksi odotin kovasti tätä pätkää. :)

Kepeiltä putkeen lähetys meni aika kivasti joka kerta, kunhan ensin sain törkkästyä Jipsin kepeille oikeeseen väliin. Pitäis niin treenata tämmösiä kauempaa lähetyksiä! :) Mutta putkesta kepeille oli meille aika haastava! Jips kääntyi putken jälkeen voimakkaasti mua kohti. Hitusen helpottamalla (siirtämällä puolikkaat kepit lähemmäs putken suuta) saatiin Jips hakemaan kepit, jonka jälkeen radan mukaisestikin sujui hienosti. Mutta selkeesti tää on taas yks hyvä juttu lisää treenilistalle! :)

Hyvä treeni, parempi mieli! :) mä tarvisin vaan niin paljon enemmän nyt treenausta. Meillä tuntuu olevan niin monta kohtaa, mitä pitäis hioa erikseen ja sitte tietysti pitäis päästä tekemään vähän rataakin välillä. Kaikkea pitäis vaan treenailla! ;) on se kumma, kun ei mikään suju muuten. Mutta onneks on tosiaan kesäkausi aluillaan! :) ja toivottavasti Masikin pysyy nyt kunnossa, niin saan senkin pian täysillä mukaan aksailuihin.

Jipsin treenin jälkeen oli Masin vuoro tokoilla! Onneksi oltiin sovittu tokoiluista jo hyvissä ajoin Sannin kanssa, yksin ei olis tullu mentyä. Ja olikin muuten hyvät tokoilut! :D Jee! Vaikka en niin tarkkaa etukäteen miettinykään, mitä treenailtaisiin vaan ajattelin lähinnä kokeilla, miten sujuu treenailu koirahäiriössä, niin ehdittiin tekemään vaikka mitä ja hienosti sujui. Ja hemmetin Masi! ;) Otus yllätti mut ihan täysin ja työskenteli niin loistavalla innolla koko ajan!

Ehdittiin tosiaan tekemään vaikka mitä.. hyppyä kokeiltiin suurinpiirtein ekaa kertaa ikinä ja hienosti sujui. Nyt joutuu vaan jo tosiaan muistelemaan, et kuinkas se alo-luokan hyppy suoritettiinkaan. ;) Luoksetuloja tehtiin useampaan kertaan, samoin seuraamista, liikkeestä seisomista ja sokerina pohjalla myös vähän ruutua! Onneksi pääsee treenailemaan tokoakin nyt pihalle, niin pystyy ottamaan seuraamista oikeesti kunnolla ja sellai lennosta pätkiä reippaasti kävellen. :) ehkä sekin siitä vielä lähtis menemään. Mut ylipäänsä, Masi pitää ihan superhienosti kontaktin koko ajan! Ja musta tuntui, mitä vaikeemmaksi ite koitin tehdä tilanteen Masille (oltiin oikeesti ihan Sannin koirien vieressä), niin sitä paremmin otus veti! :) Toi olikin ehdottomasti paras juttu treenissä huomata, et ainakaan Masia ei häiritse muut koirat. Ainiin ja tehtiinhän me Masin kanssa myös monen monta lyhyttä paikkamakuuta sekä -istumistakin. :)

Onneksi meillä alkaa Masin kanssa torstaina uusi tokokurssi, jonka myötä toivon saavani kunnon tokokärpäsen pureman taas! :) eihän me nyt toki tarvita näissäkään ainakaan nyt alkuun muuta, kun treeniä, treeniä ja treeniä.. Mutta uusi ryhmä ja uusi koutsi on myös aika tehokas innoke! Toisaalti myös vinkit ylempien luokkien liikkeiden treenailemiseen on tervetulleita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti