Sivut

maanantai 8. huhtikuuta 2013

Rasti seinälle!

Me tokoiltiin molempien otuksien kanssa! :D Aika lyhyt sessio taas reilun ulkoilun jälkeen, mut parempi kun ei mitään.

Molempien kanssa alkuun paikkamakuu. Olin osittain näkyvillä ja osittain piilossa. Eipä Masilla ainakaan näin oo ongelmia. Pitäispä vaan saada kavereiden koiria avuksi.

Masin kanssa tehtiin jäävistä seisomista, kaukon alkeita (lyhyellä etäisyydellä), noudon alkeita (kapulan pitoa ja pientä noutoa) ja vähän perusasentoja. Viime aikoina ollaan tehty huomattavasti enemmän maahanmenoja ja sen kyllä meinaa huomata. Tarvis seisomista vahvistaa huomattavasti enemmän!

Jipsin kanssa jäävistä maahan menoja, kaukoja, seuraamista (käännöksiä ja siirtymiä) ja noutoa. Jipsillä tuntuis olevan taas vähän kausi, jolloin maahanmeno on yök ja sen kyllä huomaa! Liekö johtuis kasvavasta masusta.... ;) Muuten kivasti! Seuraamisessa Jips vaan pitää pienen etäisyyden (toisin kun Masi), mut mä en oo viittiny siihen niin paljon puuttua. Eipä se nyt oo kun jonkun 10-15cm, et varmasti monen tuomarin mielestä se on ihan ok, varsinkin vielä avossa.

Masin kanssa ehdottomasti pääasia on, että sen kanssa tekee jotain! Tavoite kuitenkin olis saada se kesän ja syksyn aikana alo-valmiiksi, jotta uskaltaudutaan kokeeseen. :) Olen kyllä kohtuullisen luottavainen ylipäänsä Masin suhteen, että se olis varmaan aika pienelläkin treenillä oikeesti kisavalmis. Itse aloliikkeistä hyppy on ainut, jota ei olla oikein treenattu paljoakaan. Siinä onkin nyt tarkoitus tsempata lähiaikoina!

Jipsin kanssa olis kiva enempikin ottaa noita voittajan liikkeiden alkeita. Osaa ollaan toki otettukin, mut esim tunnari on omasta saamattomuudesta johtuen täysin aloittamatta. Tosin Jipsin kanssa mä pidän tavoitteena tällä hetkellä, et käydään tekemässä se TK2 jossain välissä. Mahdollisesti jo syksyllä. :)

Tän viikon kohokohta tulee olemaan ehdottomasti keskiviikkona koittava totuuden hetki; Jipsille on varattu ultra!! :) jännä nähä, mitä siellä näkyy vai näkyykö mitään! Pitäkäähän peukkuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti