Sivut

tiistai 9. huhtikuuta 2013

Lisää aksaa :)

Jeejee! Päästiin tosiaan jatkamaan aksatreenailuja hyppytreenien tiimoilta ja jopas Masin meno oli muuttunut sitten viime kerran. Aivan mahtavaa, että mulla on apuna tommonen superkoutsi Hanna, jolla oli nytkin treenit Masin varalle. Kun viime kerralla viisi "hyppyä" (speedpumpeilla siis) meinasi tuottaa hieman ongelmia varmaan jo ihan puhtaasti Masin jaksamisen kanssa, niin eilen otettiin sama perussarja vaan neljällä hypyllä. Ja nyt Masi suoritti jokaisen hypyn puhtaasti! :) Parin perussarjan lisäksi otettiin set point-harjoitusta, jossa käytetään ainoastaan yhtä hyppyä (jossa riman korkeutta vaihdellaan mineille 25-30-35-25-20) ja yhtä speedpumppia neljän jalan päässä hypystä. Tän Masi teki kohtuullisen hyvin, varsinkin matalilla rimoilla. Riman nosto meinasi aiheuttaa sen, että otus heitti taas takajalkojaan taakse, joten tällä kertaa ei otettu Masille 35cm korkusta rimaa laisinkaan.

Hyppytreenistä jäi tältä kerralta huomattavasti parempi mieli, kun viime kerralla. Ehkä Masista vielä aksaotus tulee. :) hyppytreenien lisäksi kokeiltiin vähän keinua. Keinun paukutteluahan me tehtiin PALJON viime kesänä ja syksynä, eikä se edelleenkään ole "ongelma". Joskus syksyllä otus pääs kerran livahtamaan keinulle omatoimisesti ja ilmeisesti säikähti hypättyään siitä pois. Eilen otettiin taas Hannan avustukselle, niin että Hanna piti keinua ja mä vein Masia lyhyessä remmissä. Tarkoitus oli saattaa otus siihen kontaktille ja sitte keinutella varovasti. AIKA varovasti saikin keinutelle, meinaan Masmus oli TODELLA tönkkönä kauhusta. Voi pientä! Otettiin sama juttu kolmeen kertaa ja vikalta keinulta vapautin otuksen putkeen. Jee! Yleisesti ottaen Masi on NIIIIIN innoissaan treenailusta! :D ihana nähdä pikkuotus niin täpinöissään!

Jippiksen kanssa tein samassa yhteydessä ihan minimaalisesti tokoa. Vähän seuraamista (juoksuakin jopa pitkästä aikaa), luoksetulo stopilla ja kaukoja. Oon muistaakseni aiemminkin etsiskellyt tokohyppyä Takkulasta ja näemmä se on jääny kentälle. Höh! Olis pitäny ottaa sitä erityisesti Masin kanssa. Täytyy vissiin mennä käväsemään ulkokentällä sen verran. Sulais jo lumet!

Mutta yleisesti ottaen todella paljon parempi mieli jäi treenistä, kun viime kerralla! Tällä kertaa otus ei ees väsähtäny niin silmiinpistävästi. Joskin Hanna teki omilla koirillaan väleissä, joten Masi sai sopivat tauot. Treenin jälkeen käytiin porukalla reilu lenkki. Muuten menee porukkalenkki aina oikein mukavasti, paitsi että Masmus säntäilee sinnetännetonne ja on ihan hajujen vietävänä. ;) Mä niin odotan Masimiehen aikuistumista! Koitin tyrkyttää Masia Hannan laumaan oppikouluun jossain kohtaa, mut en ainakaan vielä saanu myöntävää vastausta. ;) jospa se otus tosta ajan kanssa kasvaisin ja aikuistuisi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti