Sivut

maanantai 8. heinäkuuta 2013

Agirotu 2013

Osallistuttiin ensimmäistä kertaa Agirotu-tapahtumaan, mikä järjestettiin tänä vuonna Teivossa. Jips pääsi kisaamaan lopulta neljän startin verran perjantaina ja lauantaina, Masin osaksi jääden seuramiehen roolin. Jipsin kanssa tuloksia kolmen hyllyn ja yhden vääntö-nollan verran. ;) mutta nolla mikä nolla.

Paras fiilis jäi kuitenkin meidän ekasta radasta, mikä oli Huittisen Harrin hypäri. Videolta katsottunakin meno näytti mun mielestä jo agilityltä! ;) kohtuullisen sujuvaa ja ripeää liikkumista.

Meidän nollarata. tuli seuraavalta agiradalta, mikä oli Katariina Wirkkalan käsialaa. Meidän rata oli niin vääntämällä väännetty, hidas (parilla ylimääräisellä mutkalla höystetty) ja kaikkea muuta, kun kivan tuntuista, mutta nolla mikä nolla. ;) Kaikki kelpaa!

Illalla ja lauantai-aamuna vielä yhdet aksaradat, joista hylyt molemmista.

Kaikissa neljässä startissa suoritettiin (ts tarkemmin ottaen vain kolme oli aksaratoja) kohtuullisen kivat kontaktit. Ei siis suinkaan sellaista loikkimista yms, mitä joku aika sitten nähtiin. Okei, varmistelin itse PALJON, mutta parempi sekin. Kahdella radalla Jips jätti pujottelun kesken vikasta välistä mun hätäilyn takia. Keppejä pitää siis oikeesti vahvistaa! Kolmella ensimmäisellä radalla Jips karkasi lähdöstä! Whaaat?! Ei näin.. neljänteen halusin kokeilla jotain muuta; kannoin otuksen lähtöön ja laitoin sen maahan -> ei varastanut! :D

Summa summarum agirodusta... tulosrivinä siis kolme hyllyä ja yks nolla. :) kyllä mulle tämmönen nolla-prosentti kelpais jatkossakin... varsinkin, kun ei tästä oo kun tie ylöspäin. Kontaktit otetaan jatkossakin kisoissa näin varmistellen, jotta ne saadaan osumaan nätisti. Ajan kanssa ne toivottavasti vahvistuu kisoissakin. Jatkossakin me kaivataan edelleen vaan sitä kuuluisaa kisakokemusta ja treeniä! Ja agirotu jos mikä oli ihan huippuluokan kisakokemusta oikeesti isoista kisoista! :D

Masmus pyörähti sunnuntaina Petriinan kanssa Honkajoella ryhmänäyttelyssä. Mä en vaan jaksanu lähteä mukaan, mikä oli täysin oikea päätös. Masi oli esiintynyt ja käyttäytynyt reissussa oikein mallikkaasti, mistä isot rapsut poitsulle! On se niin muru! :) Tuloksena Masille reissusta EH.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti