Sivut

maanantai 1. heinäkuuta 2013

Lomaa ja aksaa

Viime viikko meni "lomaillessa" ja muutto nro1 toteuttaessa. Viikko olikin erityisen tehokas muuttoihin ja remontoihin liittyen.. :) viikon aikana ei siis tullut treenailtua koirien kanssa edes mitään agilityyn liittyvää. Tästä johtuen jännitysmomentti sunnuntain Tamskin kisoihin oli taas kohtuullinen.. :)

Kelin puolesta päivä oli aikalailla täydellinen; aamupäivä ja keskipäivä oli pilvinen ja lämpötila noin 20 asteen kieppeillä. Ensimmäinen rata oli Henkka Luomalan aksarata:

Aksarata

Päivän toinen rata oli Tuija Kokkosen hypäri:

Hypäri

Aksaradalla maltoin itseni kohtuullisesti, päivän ehdottomasti tärkein juttu oli kontaktit! Maltoin mieleni kohtuullisesti ja erityisesti keinulla ja puomilla Jipsin kontaktit oli hyvät (erinomaiset aiempiin kisoihin verrattuna)! A:lla hieman lipsuin, enkä malttanut ihan odottaa otuksen pysähtymistä. Aksarata muutenkin tuntui todella sujuvalta menolta ja videonkin perusteella näyttää ihan kivalta! Jess! Ja mä jopa liikuin... :D

Hypärillä onnistuin tekemään muutaman lievän kömmähdyksen, esimerkiksi kepeille meno ei ollu niin sujuva, kun olin olettanut rataantutustumisessa. Valssihässäkkä ennen rengasta oli aika kökkö, totesinkin ennen esteitä, että apua! ;) Renkaan jälkeisestä elämästä me oltais ansaittu kielto, mitä ei onneksi saatu.

Päivän tuloksena siis meidän ihkaensimmäinen TUPLAnolla!! Ja sijoituksetkin 4. ja 3. :D Ei voi olla, kun erittäin tyytyväinen päivään! :) Varsinkin, kun päivän tavoite, eli kontaktit oli huomattavasti paremmat kun edellisillä kerroilla, kun maltoin itse pitää kiinni kriteereistä paremmin! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti