Sivut

keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Masmus aksaa

Koirulaiset on kotiutunut muuten ihan käsittämättömän hyvin uuteen kotiin! :) vähänkö hienoa! Eikä ne tiettävästi edes hauku ihan hirveesti keskenään ollessaan.

Eilen oli Masmusin vuoro päästä vaihteeksi aksailemaan ja kylläpä huomasi taas pidettyä taukoa.. huoh! Tai en sitte tiedä, iskeekö mulle päälle joku yliohjaaminen tms, kun tuntuu aina ettei se otus irtoa yhtään mihinkään. Ehkä pitäis vaan saada sitä kuuluisaa treeniä pohjalle...

Keppejä tuli kokeiltua ekaa kertaa ikinä kahdeksalla kepillä! Voi huoh! Mitä ilmeisemmin ollaan hinkattu jo nyt liian kauan kuutta keppiä. Otuksella oli aivan selvä fokus palkkaan kuuden kepin jälkeen. Onneks lopulta saatiin myös onnistuneita suorituksia kaikilla kahdellakin kepillä. Vois ehkä pikaseen kokeilla ihan kokonaisiakin keppejä. Eiköhän se otus ne osaa! :)

Just kun bongasin Janitan tulevia syksyn luentoja Hesassa; aksakoiran peruskoulutus ja radanlukua. Ton ekan tietoja kaipaisin just nyt erityisesti Masin kanssa eikä radanlukutaitojenkaan karttumisesta olisi ainakaan haittaa Jipsin kanssa kisatessa. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti