perjantai 23. toukokuuta 2014

Aikataulutettuja arkipäiviä

Huh! Eilisilta oli aikamoista matalalentoa... Töistä suoraan hakemaan koirulaisia ja Jipsi & kakara neljäksi rokotuksille. Jokrupojalla oli painoa nyt 8.5kg ja Jipsillä 8.1kg. Huhhuh!! Jokunen on kysellyt, et onko Jips hieman lihonut.... no ilmeisesti sitten on! Aiemminhan Jippu on painanut sellaista 7.4-7.6kg. :/ ilmeisesti tarkastamme nyt huolella raakaruokien määrää ja pienennämme ruoka-annoksia. Muuten ell oli kaikki ok! Jokru sai edelleen terveen paperit, lievää silmätulehdusta lukuunottamatta.

Siitä suoraan koirat kotiin ja itse kiiruhdin fysiikkatreeneihin. Aivan mahtava tunnin rääkki itselle! :) Ihana fiilis! Kiitos koutsi Tanjalle jälleen!

Seuraavaksi juoksuttamaan Jippumasia lenkille. Saatiin taas joku miljoona loistavaa ohitustreeniä! Onko oikeesti mahdollista, että päivälleen kun Masille tuli 3v plakkariin, niin jäbästä kasvoi aikuinen! Noiden kanssa on niin ihanan helppoa ja rentoa remmilenkkeillä, kun voi vaan luottaa! :) Mahtavat tärriärit! :)

Vielä illan viimeisenä ohjelmana Jokrun ensimmäinen Jirkan yksäri Tanjan kanssa! Pikkukakaroille ostettiin tommonen pentupaketti puoliksi ja ainakin alku vaikutti ihan super hyvältä! Jokru tarjoaa kontaktia todella hienosti ja on niin innokas oppilas mun kanssa! :) Ihanaa touhuilla tommosen pennelin kanssa! Ja hienosti alkoi sujumaan myös työskentely, vaikka Bingis-pikkarainen treenaili vieressä. :) On meillä Tanjan kanssa kyl aika mahtavat kakarat! :D

Kotiin päästyä meiltä löytyi aika rauhallista porukkaa! Kaupan päälle ehdin katsomaan loppuhuipennuksia Suomen pelistä! :D Jeejee! Lauantaina jatkuu onneksi nää skabat.... Tänään vuorossa ihan pelkkää rentoa metsäilyä koko porukalla ja viikonloppu meneekin jälleen aksailun merkeissä. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti