keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Lisää kakaran treenejä

Eilen jatkettiin kakaran kanssa niin jälkitreenejä kun aloiteltiin aksaa... :D hurjaa! Ja todellista aksaa... mulla oli eilen treenien vetovastuu ja otin toki kakarankin mukaan kentälle. Mitä me sitten tehtiin.. oltiin toki joo aksakentällä. Pääasiassa vähän leikittiin yhdessä ja kakara haki muutaman kerran lelua. Pari toistoa kokeiltiin siivekkeen kiertoa, sylkkäriä sekä poispäinkäännöstä.

Jäljen kävin tallomassa eri nurtsikentälle. Pituudeltaan jälki oli yhtä lyhyt, n 10m, mutta nyt tein siitä aavistuksen kaarevan. Käytin myös kunnon nameja ruokanappuloiden sijasta. ;) Kakara vetää kyllä aika hienolla draivilla! Kun nostin Jokrun autosta se taisi samantien haistaa/muuten hoksata, että jälkeähän täällä taas tehdään... Alkuun Jokru meinasi lähteä niin kovalla vauhdilla, että olis namit jääny syömättä, joten jouduin vähän himmaamaan remmistä. Sitte lähtikin jo etenemään todella varman oloisesti askel askeleelta. Ihan joka ikinen nami ei tainnu eksyä suuhun asti, mutta suurinosa... Työskentely oli viime kertaista vielä paljon varmemman oloista, ja kertaakaan kakara ei katsellut mua tai muuallekaan matkalle. Jos Jippu jäljestää aina häntä jäljestys-moodissa rauhallisesti heiluen, niin Jokru etenee hyvin keskittyneen näköisenä tekemättä mitään ylimääräistä. ;)

Näiden lisäksi vielä hetkinen metsässä rilluttelua, ainiin JA kynsienleikkuu, jonka jälkeen meillä oli taas erittäin rauhallisia koiria.. PAITSI juuri ennen kun piti käydä nukkumaan..

Masi ja Jokru käy nukkumaan :)


Kylkikyljessä idolin kanssa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti