Sivut

tiistai 13. toukokuuta 2014

Uusi asukas :)

Ja niinhän siinä kävi, että perjantaina meille kotiutui ihanaakin suloisempi pikkuruinen bordersollie Jokeri. Jo toi nimi kuvastaa mun mielestä ihan täydellisesti pojun roolia meillä, se on meidän joukkueen jokeripelaaja! ;)


Pojua kutsutaan nykyisin kotoisammin Jokruksi. Jokru muutti meille Lempäälästä Miikun luota ja on viralliselta nimeltään Päkäpaimenen Kahta kauheampi. Kuin sattuman kautta bongasin tämän ihanaisen pojun ja pitkällisen taustojen tutkimisen jälkeen käytiin Tanjan kanssa katsastamassa sekä itse penneli että äippäkoira ja pikkusiskon. Penneli ja erityisesti mammakoira tekivät muhun valtaisen vaikutuksen!

Jippumasi pääsi itseasiassa kahteen kertaan tutustumaan tuoreeseen pikkuveljeensä ja oikein mainiosti sujui tapaamiset. Varsinaisen pennelin kotiuttamisen jälkeen veikkaan erityisesti Masin huokailleen ainakin pariin otteeseen, että eikö toi mokoma penneli nyt vieläkään jääny mihinkään matkalle. :D Ihan loistavasti valkoiset ovat ottaneet pennelin vastaan, Masikin on alkanut hieman jo leikkiä penskan kanssa.

Aika näyttää, kuinka elo tulee sujumaan lauman kesken. Eniten mua kutkuttaa ajatus siitä, mitä kaikkea mä saankaan oppia uuden rodun parissa! :) Ja mikä parasta, pojulla on maailman paras kummitäti! Kiitos Tanja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti