tiistai 10. kesäkuuta 2014

Jokru the jälkikoira

Jokru on selkeesti valinnut lajinsa.. :D se on aika huikea jäljestäjä! Tallasin eilen reilun 20m suoran jäljen normaali askelluksella joskin aavistuksen lyhyemmillä askelväleillä laittaen namin jokaiseen askeleeseen. Annoin jäljen vanheta n 15-20minuuttia (kiitos tästäkin hyvästä vinkistä työkaverille) ja ohjasin Jokrun viistosti takavasemman kautta jäljelle. Kävelytin jäljen vanhenemisajalla Jippua ja Masia, jonka jälkeen otin Jokrun kanssa vielä pikkuriikkisen "tottistreenin" ;), toisin sanoen sivulle tuloja. Palasin takaisin autolle, josta suunnattiin kohti jälkeä ja selvästi kakara tiesi, mitä ollaan menossa tekemään. Kun sitten lähdettiin paikantamaan itse jälkeä, niin otus veti selkeesti nenä pystyssä tietäen, mitä tulee. :) Törmäsi jälkeen viistosti ja lähti todella hienosti jäljestämään. Selkeesti jäljestys oli nyt suoraviivaisemman ja puhtaamman näköistä, kun askellus oli lähempänä normaalia. Ihan täysin jokaisen askeleen nami ei tainnut eksyä suuhun asti, mutta suurin osa kuitenkin. Jokru työskentelee ihan käsittämättömän rauhallisena ja varman oloisena, eipä ikinä uskoisi sen olevan ihan penneli vielä. ;) Jäljestyksestä tuli myös aiempiin verrattuna hieman pidempikestoinen suoritus, mutta huikean hyvin Jokru keskittyi ja nyt se malttoi jäljestää yhtä intensiivisesti ihan loppuun asti ja lopulta nenä vain törmäsi ns loppupalkkaan. Lopuksi tuli ihan selvästi taas reaktio, joko se loppui ja ihan liian aikaisin. :D

Treenin päätteeksi koirulaiset pääsi vielä mökille uimaan ja juoksemaan. Tällä reissulla Jokrupokru ei esittänyt katoamistemppujaan, sen sijaan sorsat oli vähän outoja! ;)

Illalla treenailtiin vielä vähäsen perusasentoa, vadin päällä pyörimistä (Masi pääsi näyttämään taas mallia) ja maahanmenoja. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti