Sivut

torstai 5. kesäkuuta 2014

Kesäilyä

Mahtavat kesäkelit tuli taas takaisin... :) voi ihanaa!

Bongasimpa tänään jo tiedossa olleen asiaan, mutta silti aika kiva piristys...


Jipsillä on tosiaan myös osallistumisoikeus MM-karsintoihin 0-voiton myötä, mutta sinne karkeloihinhan me ei tänä vuonna lähdetä. Kokemuksena tämäkin olisi varmasti oikein hieno, mutta jospa me vielä toistekin saadaan nollat kasaan. Mä tiedän, että yksin jo sm-kisat on ihan riittävä jännitysmomentin-aiheuttaja mulle.. ;)

Tässä meinaakin oikeasti hieman hukkua tapahtumiin lähiaikoina. Mä oon onnistunu tunkemaan joka ainoalle päivälle melkeimpä jotain, lähinnä treenejä tai muuta ohjelmaa kakaran kanssa. Tuleva viikonloppu OLI vapaa, mutta sitten otin siihenkin vähän treenejä ja VÄHÄN kisoja sunnuntaille... Hitto, kun en edes malttanut et olisin ilmonnut vain Jipsin kisaamaan. Noh, onneks on oman paikkakunnan kisat, mut silti... Sunnuntaina on ohjelmassa siis kaksi agistarttia kumpaisellekin otukselle. Masin kanssa tavoite on vain ja ainoastaan maltilliset kontaktit! Kun saan kontaktiesteiden suorituksista edes lähelle nextari-treenien onnistuneista suorituksista, niin olen erittäin tyytyväinen. Jipsin kanssa tavoite on vanha tuttu, loistavan aksafiiliksen hakeminen tai paremminkin tekeminen.... se kun tuntuu Jipsin kanssa olevan käsillä ihan aina. :) ja onneksi näin!

Sitte oliskin jo sm-kisojen vuoro seuraavana viikonloppuna. Sain onneksi sovittua perjantain vapaaksi töistä, jolloin saan tehtyä oman talkoovelvoitteeni. Lauantaina olisi joukkuekisan vuoro ja sunnuntaina sitte yksilöt. Noikin kieltämättä alkaa hitusen jo jänskättämään... lähinnä, kun ei oikein tiedä mistään mitään. Onneks on kotikisat ja vieläpä omasta kodista oikeesti kivenheiton päässä. :) Voin toivottavasti nakittaa tarvittaessa Tuomaksen tuomaan Jipsin aina, kun tarvitsee, niin sen ei tarvi hikoilla autossa. ;) vähänkö siistiä! Heti ässämmien jälkeen onkin sitten vuoro pakata laukut, heittää koirat hoitoon ja hypätä lentsikkaan. :D vähänkö siistiä.... Pieni haikeus tosin jättää koirat lähes 10vuorokaudeksi, mutta hyvin tuon on ennenkin kestänyt, kun tietää kuinka hyvässä hoidossa ovat. :) sitä paitsi.. mä otan asian siltä kantilta, että valkoiset pääsevät ilostuttamaan mun äitiä ja Jokru-kakara pääsee nautiskelemaan maalaismaisemista.

Eilen pyörähdettiin Hannan, Tanjan, Tonin ja kakaroiden kanssa Särkänniemessä! :) Sinne pääsee nykyisin myös Lintsin tyyliin ilmaiseksi alueelle ja mikäs sen parempi paikka käydä testaamassa pentujen reagointia. Noh, Jokrun reaktiothan oli juuri samaa luokkaa kun muuallakin... Ei paljoa voisi kiinnostaa tai ainakaan häiritä! :) Namit maistui... Toki Jokrua olisi kiinnostanut kaikki kymmenet lapset ja se oli niin innoissaan niistä rapsutuksista, joita se saikin muutamalta lapselta osakseen. :) voi murua!

Kumpi on taas enemmän innoissaan?! :D

Vähän väsynyt pikkumies..
Varmaan ensimmäistä kertaa Jokrulle tuli selvästi myös tietoähky uuden näkemisen suhteen. Meinaan autolle kävellessä kakara meinasi oikeesti hepuloida remmissä. ;)

Vaikka ei saisi unohtaa, että ennen Särkän reissua Jokru oli mukana myös Jipsin ja Masin hierontareissulla ja saipa jopa pienen oman hierontakäsittelynsä sekin. :) Ihanaa, kun on tommonen koirien hieroja! Kiitos Katriina Falhi. :)

Tästä siis sopiva aasinsilta Jippuun ja Masiin.... Masi oli arvatenkin oikein mainiossa kunnossa. Ei uskoisi, että sen kanssa on tullut aksattua nyt hieman reippaammin. Jippunen alkaa hyvällä mallilla lähestyä normaali kuntoaan, lievää jumia lantion seudulla ja lapaluiden välissä. Jippusella taisi olla vasen puoli aavistuksen huonompi, kun taas Masilla oikea puoli. Heinäkuulle meillä onkin varattuna Piiralle ajat ja lokakuulle varasin jo Kaiperlan ajat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti