tiistai 3. kesäkuuta 2014

Viikko käyntiin

Niin se eilen pyörähti taas uusi viikko käyntiin.... mulla ei olekaan enää kun tää ja ens viikko ennen ensimmäistä lomapätkää. :D Niin huippua päästä reissuun, vaikkakin koirulaisia tulee ikävä. Ikävää helpottaa tieto parhaista hoitopaikoista.

Eilen pyörähdettiin mökillä, jossa Jokru päätti tehdä ensimmäisen (ja toivottavasti viimeisen) katoamistemppunsa.. oltiin kierretty jo lenkki ja päästiin juuri mökin pihaan, kun tajusin Jokrun kadonneen. Huutelin ja huutelin, eikä Jokrua näkynyt.. Jippu ja Masi pyöri hieman ihmeissään lähellä ihmetellen, et mitäs nyt. Kierretiin mökin piha ja naapurimökin piha ja oltiin menossa kohti autoa, josta Jokru sitten lopulta juoksi vastaan. Siinä meni noin 10-15min "etsiessä" pikkumiestä... Mysteeriksi jäi, oliko Jokru oikeasti kiertänyt jostain toista kautta autolle, vai oliko mennyt sinne suoraan. Kun päästiin autolle huomasin kyllä Jipun ja Masinkin kovasti haistelevan auton lähistöä, että olisiko siitä sitten mennyt joku vieras koira tms. Mysteeriksi taitaa jäädä... Pääasia, että Jokru "löytyi" ja toivottavasti jäi viimeiseksi katoamistempuksi. Ihan käsittämättömältä kyllä tuntuu toi veto, kun Jippu ja Masi tosiaan olivat ihan lähellä mua eikä Jokru oo ikinä aiemmin osoittanut minkäänlaista halua lähteä johonkin kauemmas. Ei ymmärrä!Illalla päästiin Tanjan ja kakaroiden kanssa vielä Jirkan oppiin. Treenailtiin mm vähän paikalla pysymistä. Ihan huikean hyvä treeni jälleen kerran! :)

Työkaverilta sain aika mielettömän hyviä treenivinkkejä jälkeen liittyen.. :) nyt vaan palan halusta päästä tallomaan seuraavan jäljen. Keppien ilmaisukin pitäis aloittaa.. ;) tekemistä olis paaaaljon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti