maanantai 2. kesäkuuta 2014

Mahtava viikonloppu!

Otsikkoon kiteytyy ajatukset menneestä viikonlopusta... meillä oli ohjelmassa kevään viimeinen :( Next Level-leiri ja se oli, kuten edellisetkin, aivan huikea! Tää fiilis, mikä itelle jäi päällimmäisenä mieleen tehdyistä radoista ja treeneistä, niin voi jestas.. Tää kantaa kyllä pitkälle! Vaikkakin sitten samalla tulee pieni ikävä siitä, ettei tiedä ens syksyn treenitilannetta... mihin ja kenen valvontaan pääsee treenaamaan ja minkä verran. Kaarinaan on pakko päästä.. ;)

Tein puolet treeneistä Jipun kanssa ja puolet Masin kanssa, mikä oli juuri oikea ratkaisu! Jippu jaksoi todella hyvin omat osuudet ja Masille teki äärettömän hyvää päästä treenaamaan näitä kovien kierroksien treenejä ;) sekä päästiin tekemään pidempiä ratapätkiä. Elinan yksäriltäkin jo tuttua asiaa ;) (eikä siinä nyt muutenkaan kovin yllätyksellistä ollut itselle) meidän tärkeimpiä treeniäjuttuja tulevaisuudessa; kontaktiesteet ja kontakti koiraan! :) Masin kanssa meinattiin ensin hieman roiskia kontakteja (kisatyyliin) Tuulian radalla, jotka päästiin kuitenkin korjaamaan lopuksi. Sunnuntain Jaakon treenissä Masi esittikin sitten aivan loistavia kontakteja! :) Sen sijaan, Masinkin kierrokset alkoi olla jo niin korkealla sunnuntaina treeneissä, että kepit meinasi olla hitusen haastava pala.. ;)

Jipsin kanssa treenattiin lauantaina Elinalla ja sunnuntaina Janitalla. Päällimmäiseksi jäi väkisinkin viimeiset huippuvedot Janitan treeneissä! Me tehtiin todella hienoja pätkiä ja muutamaan kertaankin Janita totesi mun palkatessa koiraa, et mikset jatkanut.. ;) pitää opetella jatkamaan pidemmälle! Lopputreenistä tuli sitten pienen pieniä aivopieruja, kun piti mukamas kokeilla muita ohjausvaihtoehtoja ja joku takaakierto-niisto oli niin käsittämättömän vaikea.. ;) noh, onneks pääosin kuitenkin ihan huikeaa treeniä Jippusen kanssa.

Yhteenvetona viikonlopusta täytyy todeta, että oli enemmän kun loistava veto vetää treenit puoliksi molemmille. Näin molemmat koirat jaksoivat omat osuutensa mielettömän hyvin! Masi kaipaa juurikin kunnon ratatreeniä, että tehdään pidempiä pätkiä palkkaamatta JA saadaan treenattua kontaktiesteitä korkeassa vireessä.

Jokru-poika pääsi riekkumaan useampaan otteeseen muiden kakaroiden kanssa. Ilve oli toki vanha tuttu mutta uusi tuttavuus oli sheltti-Macy. Aivan ihastuttava pieni shelttityttönen, jonka kanssa Jokrulla löytyi hienosti yhteinen leikkikieli. :) Jokru pääsi useampaan otteeseen myös halliin seurailemaan treenejä, jossa samalla treenailtiin vähän kontaktia. Uusia ihmisiä löytyi myös valtavasti ja hienosti kakara leikki useammankin vieraan kanssa. Aikamme testailtuamme löytötavarakorin leluja löytyi sieltä myös yksi erityisen mieluinen Ke-Hu, jonkalainen jouduttiin ostamaan omaksikin. ;) Jokrun valinta oli tällainen ja luonnollisesti tuo pinkki versio. :D

Viikonlopun yö vietettiin Tuorlan majataloilla, joka oli erittäin mielenkiintoinen kokemus ikäänkuin solukämpässä. ;) hehee.. eipä oo ollu tota asumismuotoa kauheesti ikävä sitten opiskeluaikojen. ;) mutta menihän se yö noinkin ja koirat oli enemmän kun helppoja matkakumppaneita. :D Ei voi paljoa muuta todeta, kun äärettömän ihanat koirulaiset mulla! :) Ihan parhaat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti