maanantai 9. kesäkuuta 2014

Touhukas viikonloppu, jälleen kerran ;)

Lauantaina Jippu ja Masi pääsi Jirka Vierimaan leiki ja pelaa-päivään. :) Meillä oli erittäin hauskaa ja koirulaiset sai touhuilla helteessä vuorotellen paljon. :) tuli oikein hyviä vinkkejä taas kotitouhuiluihin.

Jokrun ja Bingon kanssa jatkettiin kasvattajan luokse treffaamaan Kenoa ja Priima-mammaa. =) Sateen jäljiltä paikat oli ihan likomärkän ja koirat hetken päästä sen näköisiä.. ;) mutta kesä kuivaa sen minkä kastelee. Kakaroilla oli oikein kivaa jälleen kerran! :)

Sunnuntaina käytiin kisailemassa Masin ja Jibun kanssa kaksi starttia per kärsä Tamskin kisoissa. Onneksi keli oli ihan loistava ja kisapaikkana oli yksi Härmälän hiekkakentistä, joten lähialueella pääsi lenkkeilemään oikein kivasti. Pitkä päivä tuli ja tuloksena 4x hylky! :D näin se välillä menee..

Masin kanssa saatiin oikein mainiot kontaktitreenit ja lopetin kumpaisellakin radalla ensimmäiseen kontaktiin (minkä otus hyppäsi alas) ja suoritettiin uudelleen. Ekalla radalla kontaktieste oli aivan radan alussa, joten pitkälle ei tarvinut mennä. Toisella radalla pääsin testaamaan kepeille törkkäsyn, mikä toimi ihan sairaan hyvin myös Masin kanssa. :D onnistuin sitten vaan tekemään siinä kepeillä aika huisin rytmin muutoksen, mitä Masi ei ihan kestänyt. Kuitenkin hyvä fiilis noista, mitä tehtiin. Ja ylpeä olen itsestäni, et nyt oikeasti treenattiin ne kontaktit eikä vain roiskittu.

Jipsinkin kanssa tuloksena kaksi hyllyä, mutta hyviä sellaisia. Joskin meidän kontantit ei ollu vissiin kai ihan kauneimmista päästä.. :/ Toisella radalla tein vahingossa aikamoisen layeroinnin puomin alastulolle, mistä Jipsikin oli ihmeissään ja melkein pysähtyi puomin alas. :D miksen mä tee useammin noita kisoissa?! Ekan radan alkuhässäkässä Jips irtosi hienosti yhdelle extra-hypylle ja toisella radalla tästä viisastuneena pidin valssin jälkeen sekunnin murto-osan koiraa sillä kädellä ja sitten vasta vaihdoin puolta (mikäseohjaussitteolikaantaasnimeltään). :) hyvin toimi joka tapauksessa. Sen sijaan toisella radalla toisen esteen niisto ei toiminu. Arvoin, et teenkö perusturvallisen valssin mut halusin kokeilla niiston. Sitte arvoin, et kurkkaanko riman yli vai en ja en kurkannu... VIRHE! ;) mut tiedämpähän nyt. ;) voisin silti tehdä saman heti uudelleen kisoissa.. ottaisin vaan huolellisemman kontaktin koiraan. Jibu tuli meinaan lähdöstä niin suoraan kohti mua, et luki sen varmaan pakkovalssiksi. Mut on se silti vaan niin magee koiraa... mä tykkään niin paljon aksasta Jipsin kanssa! Eihän meillä ole muuta, kun aikaa opetella lisää toisistamme! Ja mun tulevan kisakesän suurin tavoite on testailla eri ohjauksia, jotta opin mitkä oikeesti kisoissa toimii ja mitkä ei. empä mä oikein muuten voi oppia.... Teknisestihän Jipsi on aika huippu, näemmä estefocus on kasvanut loistavasti ;) mun tarvii vaan(!) enää(!!) opetella ohjaamaan vielä paremmin... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti