keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Treenejä....

Sunnuntaina jatkettiin taas tokoiluja. Tälle kerralle päätin meidän treeniaiheeksi kapulan tilanteen katsominen lisäksi kaukot. Oon onnistunut saamaan Jokrulle aika super hitaaksi maasta istumaan nousun ja se ei oo todellakaan hyvä! Ei me sitä kyllä paljoa olla tehtykään.. tää mun tyyli jatkuu näemmä kautta linjan; jos joku asia ei toimi, niin ei treenata sitä ollenkaan jotta se ei mee huonommaksi... :D

Testailtiin hieman Jokrun nousuja ja nyt ainakin näytti, että sivulla ollessa se nousee todella skarpisti ylös. Tällä siis mennään nyt. Täytyy saada Jokrulle hieman edes lihasmuistiin tota nousua, niin jospa se sieltä lähtis sujumaan. Käsitargetillahan mä oon noita tehny, mutta nyt tosiaan se liikkeen ripeys oli iso miinus. Ja toisaalti, varsinkin maasta seisomaan nousussa onnistun venytyttämään koiraa liiaksi eteen. Mikä ei sekään ole kovin hyvä.

Eilen menin hallille treenailemaan muka tokoa ja päädyinkin Jokrun kanssa puomille treenaamaan kontaktia. :D noh, välillä näinkin päin. Varmasti ihan hyvää vaihtelua, ainakin jos Jokrulta kysytään. Masin kanssa tehtiin sitten oikeasti enemmän tokoa, keinua ja puomin alastuloa jokunen toisto. Masin kanssa olen koittanut tehdä aina joka väliin jokusen jutun sosiaalisella palkalla, jonka jälkeen vasta lelulla. Musta tuntuu, että Masi on skarpannut aivan valtavasti tokon saralla! Ja se on niin innoissaan! Jahka senkin kanssa työstetään kapulan pito oikeesti järkeväksi (pikku hiljaa!) niin todellakin mennään uudestaan kokeeseen.

Tänäänkin suunnattiin hallille :) ja nyt oikeesti tokoiltiin myös Jokrun kanssa. Kapulan pitoa ja maahan-istu-vaihtoa sivulla (nyt tosi napakat ylösnousut!), jokunen vauhti nouto ja sitten vaan on-offia alkuun ja loppuun. Sain pidettyä treenin maltillisena ja tehtiin todella hyvällä fiiliksellä. Noi kapulan pidot alkaa olemaan ihan huippuja jo! Pystyn helposti irrottamaan itse kapulasta, häiriköimään lelulla ja jopa tönimään kapulaa ja ottamaan siitä kiinni ja edelleen irrottamaan ja aina vaan Jokru pitää siitä kiinni. Wau!! Huikea edistyminen! :D Me ollaankin nyt viimeinen viikko tehty jokaikisen ruuan yhteydesssä pieni kapulan pito kaikkien koirien kanssa. Nyt viime päivät tuo kapula on ollut tunnari, mikä oli aluksi erityisesti Jipsille hieman yök. Mutta miten ihmeessä mä en ole aiemmit hyödyntänyt tuota ruokailuhetkeä??

Masikin pääsi tekemään yhden pienen setin, jotta sain tauon Jokrulle. Jokunen sivulletulo/luoksetulo ihan lyhyeltä matkalta, muutama kaken istu/maahan-vaihto ja ihan vähän seuraamista. Ei todellakaan siis pitkää settiä, mutta jotain pientä kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti