maanantai 15. lokakuuta 2012

ATT:n juhlakisat Liedossa

Lauantaina suunnattiin Jipsin kanssa auton nokka kohti Lietoa ja ATT:n juhlakisoja. Kyllä taas matkalla ehti miettiä moneen kertaan, että kaikkeen sitä tarvii lähteä. Vaikka tällä kertaa herätys olikin ihan ihmisten aikoihin ekan startin ollessa vasta klo.12. Videoita tältä reissulta ei tullu. Ehkä ihan hyväkin.. :)

Ensimmäisenä ratana oli hypäri.


Tää tuntui rataantutustumisessa jo ihan mentävältä ja niinhän se olikin. :) Otin hypyn 2 takaa vastaan, hypylle 6 valssi, pussiin koitin jotain pientä putkijarrua. En tiiä toimiko. Seuraavaa pätkää 12-15 mietin ja mietin japohdin, miten sen tekisin. Arvasin jo tutustumisessa, et jos mennessä yhtään mietin, ni sitte oon myöhässä, niinkun olinkin. ;) ja tein sitte pyörittämällä hypyt 12 ja 13 ja takaaleikkauksen muurille 14. Onhan noita nyt vähän treenailtu, niin hienosti Jips kääntyi hypylle 15 päin. Mutta arvatenkin oli menossa hyppyä 15 takaa, mistä sain kuitenkin kalasteltua koiran oikealle puolella. :D pointsit itselle tästä, vaikka turhaa aikaahan siihen meni. Jonkinnäköinen pakkovalssi siihen ja valssi hypylle 16. Toi hypyn 3 ja putken 18 väli oli oikeesti kyllä hitusen isompi. Hienosti Jips putkeen, merkkaus putken ulostulolla ja siitä tiukka kurvi loppusuoralle. Taisi olla kohtuullisen helppo kolmosten radaksi, tulokset oli joko nolla tai hylkyä. Yhteensä 14 0-tulosta ja me oltiin sijalla 8, tuloksella -4.79.

Seuraavat kaksi rataa oli sitten agiratoja.


Tää rata meni sitten plörinäksi ihan alusta loppuun asti. :D Alusssa jäin lähemmäksi hyppyä 3 ja aattelin, että saan liikkeellä&ohjauksella törkkästyä Jipsin hypylle 2 (niinkun ollaan treenailtu). No ei sitte ihan. Varmaan oli oma ajoitus ihan häränpyllyllä tms. Jips pudotti ekan riman, kielsi hypyn 2 ja mitähän vielä. Tein jonkun pakkovalssin tapaisen hypylle 3. Pituudelta Jips sentään haki putken ihan sikamakeesti ja pääsin ottamaan vastaan hypyn 6 takaa. Valssi hypylle 7, jotta pääsin A-esteen vasemmalle puolelle. Tarkoitus oli näin varmistaa kepit. Hahaa! Jips haki hienosti keppien toisen välin. Muistelisin vahvasti, et lopullinen hylky meille tuli sitte seuraavilla kolmella hypyllä. Hypylle 11 otus haki hienosti takaa, mut ainakin 13 meni väärältä puolelta. Hieno keinu kuitenkin! Ja hienosti onnistui putki-puomi-erottelu! Kontakteilta vapautin lennosta, joten niistä tietysti pienet miinukset itelle. Menin ite meinaan molemmat niin reippaasti, et tuskin olisi pysähtynytkään. ;)

Viimeinen rata myös agirata.


Nyt toi lähes sama alku oli vain päinvastoin. Ja nyt päätin tehdä aikakin alussa jotain toisin. ;) otin lähes hypyltä 2 Jipsin mukaan ja pyörittämällä hypylle 3 (joo, turhan iso kurvi tuli), johon osoitin oikealle kädellä ponnistuspisteen ja vasemmalla kädellä ohjasin A-esteelle (mikä lie ohjaus onkaan?!). Tosi hienosti ja tiukalla kurvilla! :) Valssi hypylle 5, persjättö hypylle 7 ja pieni vekki kepeille. Hienosti! Mutta sitten... Ohjasin Jipsin ihan suoraan takaakiertoon hypylle 9. Arrrrgg! Ja saattoi ne kaksi seuraavaakin hyppyä mennä miten meni, vääriltä puolilta. Keinusta etenpäin taas kasasin itseni ja siitä loppu puhtaasti. Puomille tein takaaleikkauksen, jolloin tietty blokkasin täysin putken. Mutta hienosti Jips silti haki suoraan puomille.

Mutta voi jestas! Tästä vikalta radalta ei tullu ees yhtään aliaikaista 0-tulosta.. ja se ois niin ollu meidän! :D mutta ihan turha jossitella... Silti teen sitä! ;)

Ihan superhienoa toki, että tehtiin jo näin toisissa 3-luokan kisoissa ensimmäinen 0-tulos! Jee! :D mutta hienointa oli silti toi viimenen agirata, kun se osoitti, että on meillä mahiksia! Toki se on aina niin pienestä kiinni, mutta kun vaan kaikki loksahtaa paikoilleen. Jokaista kurvia saa silti pienennellä, että näin isoissa kisoissa päästään palkinnoille, mutta eiköhän se treenillä tästä parane. Ei voi olla, kun tyytyväinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti