sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Treffit ketturepolaisen kanssa

Viime viikon torstaina päästiin treffaamaan ensimmäistä kertaa ikinä ketturepolaisen kanssa. :D reissu sujui aikalailla odotuksien mukaan ja treffailu jatkuu joskus kuukauden mietintätauon jälkeen.

Koska Jippumasi oli molemmat ensikertalaisia ketun tapaamisessa, oli kuulema oikein luontevaa ottaa kaverit saman aikaisesti ketun luokse. Kettu oli siis semmosessa kopissa, missä yksi seinä oli verkkoa.

Jips tuli ylipäänsä tonne paikkaan TOSI innoissaan ja tohisten, Masia sen sijaan hitusen mietitytti. Kettulaisen luona molemmat aavistuksen ensin katselivat, että mikäs juttu tää. Mutta samantien kun kettu liikahti ja saattoi se jotain sihahtaakin, niin jopas alkoi Jipsmasilla louskutus. :D Eniten mua yllätti Jipsissä sen valtava "silmäpeli" ketun kanssa. Kertaalleen Jips jopa aavistuksen alkoi haastamaan kettua mennen ihan häkin lähelle, josta kettu sitten aavistuksen räpsäytti verkkoon.

Jipsin reaktio oli kuitenkin just sitä, mitä odotinkin. :D Samoin kyllä Masinkin. Alkuun se hetken mietti koko tota paikkaa, et onkohan sinne menemistä. ;) Jipsin perässä kuitenkin tuli reippaasti. Ketun luona Masi oli sitten oikeestaan koko ajan Jipsiä taaempana. Valtavasti Masikin räkytti, mutta aavistuksen se oli silti varautuneempi. Selkeesti Masia hitusen jänskätti, eikä se oikeen lähestyny kettua laisinkaan.

Hieno reissu siis ja erittäin positiivinen fiilis jäi kumpaisenkin otuksen reaktiosta! :D neljän viikon päästä uudelleen ja sitte kuulema näkee, mitä otukset sisäistivät. Jännityksellä saa siis odottaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti