Sivut

keskiviikko 6. elokuuta 2014

Jokru ja Jips treenaa

Jokru kävi ajamassa aamusta elämänsä toisen metsäjäljen, Jips kävi Kaarinassa Elinan treeneissä JA kaupan päälle vielä Jokru treenaili hieman on-offia Pilan treenatessa.

JOkru nosti jäljen ihan superisti ja eteni jälleen aika vauhdikkaasti. Kepin nostoa hieman häiritsi, kun nyt olin jättänyt aamupalapurkin liian lähelle keppiä. ;) Jokru selvästi nuuskaili kepinkin kohdalla mutta sai samalla hetkellä hajun myös ruokapurkista. :) Mutta muuten yhtä loistavasti.. mun tarvii nyt vaan vähän hakea tota palkan antamista. ;) ehkä ens kerralla pidän palkan suosiolla itselläni.

Jips kävi tekemässä meidän parhaimpia aksatreenejä Elinan treeneissä. Oli aika huikeeta menoa! Jips on vaan ihan käsittämätön otus. Suurin sydän! Sen kanssa aksaaminen on ihan parasta! Ei voi muuta todeta.. Tehtiin treenin lopuksi vielä 23 estettä nollana! :)

Jokrun kanssa treenailtiin hetki on-offia Hannan aksatessa Pilan kanssa. On se Jokrupokru hienosti hoksassu tonkin treenin! Vautsi, mikä harrastuskoira tosta otuksesta kasvaakaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti