tiistai 12. elokuuta 2014

Masi neulottavana ;)

Masi pääsi tosiaan käymään akupunktiossa! :) Työkaverit kovasti kummasteli tätäKIN reissua, että kun koiraa viedään tommosiinkin hoitoihin. Joo-o, ite en oo ollu tässäkään.. :) Masi sai kuitenkin tälläkin reissulla kovasti kehuja sen loistavasta käytöksestä. Ja onhan sen kanssa ilo käydä oikeasti missä vaan, kun otus käyttäytyy oikein mallikkaasti. Mut eikö se olekin itsestäänselvyys?!

Masia pisteltiin joihinkin lonkan ja selän yleisiin kipupisteisiin yms. En nyt oikein muista kaikkia erikseen. Lisäksi Masin lantioon erityisesti laitettiin hieman laseria. Ja kuvitelmaa tai ei, mutta jo illalla pissalenkillä Masi on aika paljon pirteämpi yleisesti ja ravasi entistäkin paremmin. Jopa nurtsilla.. Mun mielestä myös sen selkä on jopa suorempi. Saa nyt kattoa, jahka vielä toivutaan rauhassa hoidosta. :)

Jokrun ja Jibun kanssa käytiin metsäilemässä ja maistelemassa mustikoita. Vaihteeksi löydettiin ulkoilupaikka, missä ei hirvikärpäset syönyt elävältä.. ;) ne on niin yllöjä! Kotona vielä vähän naksuteltiin ja touhuiltiin pieniä juttuja... lähinnä peruutusta. Jokrukin alkaa hienosti tarjota tätä!

Kävin illalla vielä hämärässä Jokrun kanssa kaksin "remmilenkillä" treenailemassa. Selvästi kakaraan vaikuttaa ensinnäkin väsymys (no joo, tiedossa!) sekä hämäryys (aika arvattavissa!). Ihan superisti kakara silti meni ja pari loistavaa ohitustakin saatiin onnistuneesti. :) On se vaan ihana kakara ja aina vaan ihanammaksi muuttuu päivä päivältä! Nyt tuntuu siltä, että meidän koiralauma on ainakin hetkeksi aikaa ihan täydellinen! :)

J-kerholaisten kaverikuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti