Sivut

maanantai 4. elokuuta 2014

Jokrupokrun treenejä

On ne valkoisetkin treenaillu aina välissä jotain pientä, mutta pääasiassa oon keskittyny tohon pikkujäbään. :) Perjantaina käytiin Koirakoutsi-treeneissä ja siellä tehtiin yleisesti tarjoamista ja sitte paikallaoloja. Tarjoamisesta... me ollaan treenailtu viime aikoina sitä on-offia, missä Jokrun kuuluu mennä maahan kun mä vaan seison. =P noh, niinhän se kakara sitten teki. Ja hienosti tekikin! Kyykyssä ollessa alkoi vähän tarjoamaan juttuja... läksyksi saatiin naksuttaa joku uus temppu/juttu. Lisäksi tehtiin paikallaoloja, jossa me keskityttiin istumiseen. Päästiin tekemään oikein kunnon häiriöissä, kun tehtiin ihan oikeessa rivissä treeniä. Muuten kakara pysyy oikein hienosti, mutta luoksepalatessa ja palkatessa se meinais siirtää toista etutassua. Kokeilin yhdistää tähän namista luopumista ja se tuntui toimivan. Lisäksi sain aivan mainiot vinkit ylipäänsä noihin asentojen pitämisiin, mutta pääasiassa maassa makuuseen. Onneks aloin kyselemään Riitalta tosta! :) nyt koitetaan muistaa treenata myös noita asentoja vähän ahkerammin.

Lauantaina päästiin taas Miikulle ajamaan valmiiksi talottu jälki. Aika luksusta! :) Meinasin vaan pilata koko touhun, kun laskin Jokrun ja Jipun pihalla ajatuksella, että kyllähän ne mulla hallinnassa on... Noh, Jipsi olikin mutta Jokru vain osittain. ;) Sinnehän se kurvasin jäljelle samantien. Huudettiin se sieltä kuitenkin vielä pois, mikä ei ilmeisesti kuitenkaan haitannut myöhempää jäljen ajoa. Miikku oli tehnyt pojulle pientä testiä jäljelle... ja joo, se malttaa huolellisemmin, kun jäljellä on pienempää mutkaa koko ajan. Sen sijaan jos ensin on pidempi suora, jonka jälkeen mutka, niin silloin mutka menee helpommin suoraksi. Loistava testi! Ompa aika siistiä ja ennen kaikkea opettavaista, kun saa heti vinkkejä asiasta jotain tietävältä.

Kotona ollaan treenailtu kaikkea pientä aina kun vaan muistetaan ja ehditään. Metskua vähäsen, keppejä ja tunnarin etsintää. Toissapäivänä otettiin ihan uutta juttua, meinaan ruutua. Ajattelin kokeilla alkuun ihan puhtaasti sieppaamalla, josko toi kakara sinne ruutuun ihan omatoimisesti päräyttäisi. Ja sinnehän se meni.. monestikin... :) jess!! Tänä aamuna kokeilin ensimmäistä kertaa tallotulle alueelle kolme keppiä yhtä aikaan. Jätin koiran istumaan ja kävin pudottamassa kepit. Jokru kävi etsimässä jokaisen kepin vuorotellen. :) Eilen illalla kakara etsi taas tunnaria ja se löytyy kyllä vaikka mistä... =) Ihan loistavasti kakara käyttää nenäänsä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti