Sivut

keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Käsittämätön Kakara!!

Jokru on vaan aika huikea kakara! Mä tykkään!! :)

Ollaan touhuiltu pihalla aina välillä vähäsen ja hitsi, kun toi kakara hoksaa KAIKEN! :) Metallinoutoa, tunnaria, kepin ja lelun hakua/etsintää, hajutunnistusta, on-off-peliä jnejnejne... Kaikkea, mitä vaan muistetaan milloinkin tehdä. Hitsin vitsit.... mulla on itellä kauhea into saada kokeilla vähän kaikkea. Ei todellakaan ole mitään tarvetta opettaa ja saada jotain liikkeitä valmiiksi. Lähinnä noista saa ihan loistavaa aktivointia ja temppuideoita, kun treenailee jonkun liikkeen osaa.

Ainiin ja maanantaina käytiin Vapun pentuyksärillä Bingo-siskon ja Ilveen kanssa. Olipa kiva reissu! Erittäin positiivisia asioita tuli itselle, ihan kaiken kokonaisuuden lisäksi, Jokru pysyi paikoillaan ns viiden esteen takana istumassa, kun menin kutsumaan sitä luokse ja toisaalti se irtosi lelulle sinne viiden esteen päähän. :D Ihana kakara!

Ja vielä yksiin mieleen tullut mainostamisen arvoinen juttu..... kakara on ollut myös ahkerasti mukana isojen kanssa remmilenkeillä ja jestas. Vastaantulo-ohituksetkin jopa sujuu hienosti! Toisaalti meidän meno taitaa olla ulkopuolisen silmissä kaikkea muuta, kun hallittua... sen verran tilaa meille annetaan. ;) Mutta hyvä vaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti