Sivut

maanantai 7. heinäkuuta 2014

Touhukasta kesäaikaa

Kaikkeni teen, että otettaisiin rauhallisemmin, mutta silti ohjelmaa riittää.. ;) Perjantaille saatiin extemporee yksäri Elinalle. Ja voi parhautta! Iiiiiso sydän! :) Mikä siinä onkin, että kerta toisensa jälkeen voi Kaarinasta lähteä aina vain paremmalla fiiliksellä..

Lauantai käytettiin pihatöiden tekemiseen ja koska insinöörissormet ei oo fyysisiä töitä varten, niin sain käteni kohtuullisen kipeiksi muutaman tunnin uurastuksen seurauksena. Koirat nautti isolla sydämellä saadessaan olla pihalla koko päivän! Kävästiin Jokrun kanssa pieni lenkki Hämeenpuistossakin ihmettelemässä suurta maailmaa! :)

Sunnuntaina oli ohjelmassa Masin näytelmät Karjaalla. Masi esiintyi omaan tyyliinsä huikean hienosti sekä kehässä että kehän ulkopuolella. Sen kanssa on vaan niin helppo reissata ja kulkea, kun voi luottaa hyvään käytökseen! :) Ihana Masmus! Arvostelu oli oikein Masin näköinen ja varsin positiivinen. EH saatiin mutta oltiin silti AVO4 kilpailuluokassa. Jokru pääsi kisaturistiksi tällä kertaa tämmöisiin karkeloihin. ;) Ennen Masin kehävuoroa käytiin Jokrun kanssa suorastaan kyllästymässä kehien laidalla. Masin kehäesiintymisen jälkeen kävin nappaamassa Jokrun autosta ja mentiin suoraan pahimpaan ryysikseen (hyvä minä!). Tai tää olis itessään vielä ollut ok, kun ollaan näitä treenailtu kyllä, mutta Nikon moikkaamisyritykset oli sitten tällä erää liikaa kakaralla. Tai siis haukkuahan tosta saatiin vain aikaiseksi ja sekin meni sitten ohi, kun annoin kakaran vain katsella vierestä. Onneks Niko oli Jokrun mielestä ihan ok sitten rauhallisemmilla paikoilla! ;)

Jokru näyttelyturistina

Suunnattiin näyttelypaikalta Petriinan kotiin "käväsemään". Mikä siinä onkin, kun nää mun poikkeamisreissut on aina järjestään sen 2-3 tuntia... ;) noh, mutta koirilla oli kivaa. Jokru sai uuden pienen valkoisen ystävän ja Masi pääsi tapaamaan Iipsiä. Mä luotin kyllä Jokruun, että se osaa olla kohtuullisen nätisti pienen pennelin kanssa, mutta silti se ylitti mun odotukset. Se leikki niin nätisti pienen kakaran kanssa! :) Olispa kyllä Jipsilläkin ollut kivaa...

Jokrun uusi ystävä

Lepotauko

Illalla vielä lyhyet treenisessiot kotipihassa. Aloiteltiin Sannin loistavilla vinkeillä esineruutua jokaisen koirulaisen kanssa. :) Hienosti hoksasivat! Lisäksi tehtiin vähän tunnarikapulan nostoa purkkiin, Jipsin kanssa pari toistoa hajuja ja Jokrun kanssa vähän kontaktilautaa.

Kyllä kesä on vaan parasta aikaa! :) sekä ihmisille että koirille...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti