Sivut

keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Jälkiä ja muita touhuiluja

Sunnuntaina keksin kysyä päästäänkö Miikun pellolle tallomaan jälkeä ja pääsipä Masikin siinä samalla peltojäljelle. :) Lisäsin nyt vihdoin tuonne oman Jokrun jäljestykset-sivun johon alan keräämään tarkemmin tietoa noista jäljistä. Lähinnä muistiinpanoiksi itselle, että muistaa mitä ollaan treeneiltu ja toisaalti muistaisi aina kokeilla jotain uutta. Olempa tässä samalla opetellut käyttämään Sportstrackeriäkin, niin saisi tarkempia pituuksia ylös, kun ei se mun mututuntuma oikein toimi noissa arvioimaan... ;) Sunnuntaina Miikku talloi tosiaan Jokrulle n.100m U-mutkajäljen ja ite talloin Masille n.50m suoran jäljen. Masi ei paljoa nameja tarvinu ;) ja valkoinen otus jäljesti huikean hienosti! :) Jokru ajautui "mutkissa" vetämään mutkat suoriksi, mutta korjasi hienosti itse. Oon alkanu pikku hiljaa oppia pitämään suuni kiinni koirien jäljestäessä... ;)

Maanantaina päästiin Jokrun kanssa Jirkan yksärille ja tavattiin ruuhka-aikaan Linnainmaan Prismalla. Eipä se kakara pääasiassa noissa paikoissa ole moksiskaan, käytiin sisälläkin Mustissa ja Mirrissä availemassa kissan vessan luukkua nenällä. :D aika upeesti Jokru siirsi nenäkosketuksen käden sijasta luukkuun. ;) Ihan loistavaa muistutusta itselle, että jokaikisellä tylsähköllä remmilenkillä pitäis muistaa tehdä edes yksi joku poikeavuus... Esimerkkinä viime lenkeillä ollaan muistettu hyödyntää puiston penkkejä. Niiden päälle voi vaan hypätä tai nostaa etutassut ja liikkua sivuttain treenaten takajalkoja. ;)

Jirkan kanssa keskusteltiin taas paljon. Noi on niin opettavaisia tuokioita mulle. Tehtiin myös muutamia uusia juttuja ja ennen kaikkea sain loistavia vinkkejä, mitä kokeilla. ;) Jos mulla tuli tuossa viikonlopun aikana useampikin takapakilta tuntuva juttu pennelin kanssa ja hitusen alkoi itseäkin epäilyttämään, tuleeko tästä hommasta kaikkien kolmen kanssa mitään, niin onneksi sitä valoa tulee kuitenkin tunnelin päähän aina välillä. Suurimmaksi osaksi sen ansiosta, että läheltä löytyy semmosia ihmisiä kenen ohjeisiin ja neuvoihin uskon ja joiden tiedän auttavan! Nyt taas alkuun kun panostaa näihin perusasioihin ja opettelee alusta alkaen kulkemaan kaikkien koirien kanssa yhdessä, niin kyllä se palkitaan! Ennemmin tai myöhemmin.... Faktahan on, että ensimmäiset 2v ainakin kannattaa ja pitää panostaa extrapaljon, se työ palkitaan kyllä jälkeenpäin. :)

Eilen käytiin Jokrun ja Jipsin kanssa pieni remmilenkki treenailemassa. Ja tuotteliaasti treenailtiinkin... :) Ohitukset ja muiden koirien katselut sujui hienosti. Mä en saa päässäni tehdä mistään asioista härkäsiä enkä sekottaa Jokrua Masin teiniangsteihin.. ;) Eiköhän Jokrullakin se oikea murkkuikäkin vielä koita. Meidän täytyy käydä nyt sopivasti pieniä remmikävelyitä, jotta saan omaan päähäni taottua onnistumisen mahdollisuuksia. Samalla kuitenkin ennen kaikkea panostetaan Jokrun kanssa perusasioiden treenaamiseen sekä kaikkiin temppuihin ja tokojuttujen alkeisiin. Sieltä se yhteistyö rakentuu pikku hiljaa. :)

Ja tänään aamulla muistinkin ottaa ennen aamuruokaa kapuloiden nostoa sekä mattojen päällä että keittiön kivilattialla. ;) Eipä ihmeempiä probleemia. Ihan superisti toi kakara hoksaa juttuja. Nyt täytyy muistaa nautiskella asioiden oppimisen helppoudesta! ;) Voi olla, että koittaa vielä toisenlainenkin aika...

Ainiin ja eilen käytiin heti aamusta jäljestämässäkin taas Miikun pelloilla. Sekä Jokru että Masi. :) Ja ompa mulla superit jälkikoirat... Työnteon jälkeen koirulit pääsi rellestämäänkin isoon koirlaumaan täysin siemauksin ja voi että ne nautti!! :) Ihanaa katsella koirien riemua!

Tässä vielä muutama Miikun aivan loistavaa otosta eiliseltä! Toiset on vaan astetta parempia kuvaajia.. ;)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti