Sivut

perjantai 18. heinäkuuta 2014

Jippumasi Piiran hoidossa

Jippumasi pääsi eilen ensimmäistä kertaa Piiran käsittelyyn. Molemmilta löytyi rangasta lukkoja ja kiertymää. Rangan kiertymästä johtuen erityisesti takajalkojen reisissä oli jo jonkun verran eroavuutta lihaksiston osalta. Nyt saatiin kuitenkin hyvät vinkit jatkoon ja koitetaan saada koirat parempaan lihaskuntoon. Masille tuli myös samalla pieni aksatauko. Samalla tuli juteltua paljon yleisesti vinkeistä pennelin suhteen, mitä sen kanssa on hyvä ottaa huomioon. Vaikka erityisesti Masin tilanne oli hieman masentava, ottaen huomioon että oletin sen olevan hyvässä kunnossa, mutta hoitokäynti oli itselleni erittäin opettava. :)

Jokru oli saanut sillä aikaa olla Tuomaksen apupoikana remonttihommissa. :) Illalla kävästiin myös vihdoista viimein kävelyllä Hervannassa, mistä löytyi mitä erilaisempia uusia kokemuksia. Muun muassa muutamakin erilainen alusta sekä hyviä kivetyksiä, mikä päälle käskin Jokrun joko hyppäämään tai nostamaan vain etutassunsa. Peräpäätä "treenattiin" yhdellä kivetyksellä niin, että kakara nosti etutassunsa kivetyksen päälle ja ohjasin namilla sitä liikkumaan sivusuunnassa. :) Pitäispä muistaa valkoistenkin kanssa lenkkeillessä nää aktivoinnit matkalla... ;)

Mutta mikä parasta... tänään alkaa mun kesäLOMA!! Lomalomaloma... :D ihanaa ja mahtavaa! :) sääennusteet lupaa lisäksi aika kivaa keliä ainakin ensi viikolle. Toisaalti se on kuitenkin toissijainen juttu... loma on aina loma!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti