keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Masilla on rankkaa ;)

Ei oo oikeesti naurun paikka, kun Jippusen juoksu kiusaa Masi-raukkaa.... :( onneksi, tää tulee olemaan viimeinen juoksu, minkä Masi joutuu kestämään ja kunhan mahdollisesta valeraskaudesta yms on taas selvitty, niin sterkkaan Jippulaisen.

Koitin helpottaa hieman Masin oloa ja otin sekä sen että Jokrun mukaan kentälle, kun menin pitämään treenejä. Ehdittiinhän me ennen ohjattuja treenejä ottamaan pari lyhyttä settiä hypyn tarjoamista, leikkimistä sekä Masin kanssa puomin alastuloa. Tosi hyvät pikatreenit ja molemmat koirulaiset oli niin pätevät.

Treenien jälkeen kiiruhdin Eteläpuistoon, missä oli maksi 1:n kisat. Jokru-kisaturisti edusti ihan mielettömän hienosti! :) vain pari pientä haukahdusta uhkasi olla tuloillaan, mut ilmeisesti mäkin alan oppia reagoimaan noihin paremmin. JA mulla oli taas extrahyvät namit. ;) Ihanan lunkisti jätkä ottaa yleisesti kuitenkin tommosilla kisapaikoilla ja tosiaan pääasiallisesti kaikki ihmiset ja koirat on ihan ok. Kaikkea tarvii toki katsella, mikä on hyvä vaan.

Jokru kisaturistina :)

Masin kanssa innoistuin kokeilemaan pari settiä tokoa parkkiksella ja voi jestas! Oli varmaan parhaat tokot ikinä!! :D ihan huippua! Tehtiin jonkun verran seuraamispätkiä. Mä koitan ite keskittyä eniten siihen, etten a katso koiraa ja b pidän suuni kiinni. :) taisin jopa onnistua kohtuudella molemmissa. Masi teki ihan mielettömän hienosti hommia, piti kontaktin todella hyvin. Seuraamisessa tehtiin paljon käännöksiä, täyskäännöksiä molemmin päin ja kokeilin jopa sivuttaissiirtymän oikealle. :D Pari lyhyttä sivulletuloa keskittyen siis nimenomaan siihen sivulletuloon. Lisäksi tehtiin kaikkia jättäviä, jopa istumista. Lennosta seuraamaan ja pari maahanmenoa, pieni tauko ja sitten seisomista. Seisominenhan onnistuu ihan huipusti, kun vähän stoppaan kädellä. Tätä on siis ehdottomasti pakko jatkaa treenaamaan, eiköhän sen käsiavun siitä saa pois pikku hiljaa. Liikkeestä istuminen meinasi olla outo ja otus yritti tarjota vaan maahanmenoa. No okei, eipä olla ikinä ennen tehty istumista ainakaan seuraamisesta. ;)

Ihan käsittämättömän upee fiilis noista tokoiluista Masin kanssa! :) Enkä olis millään malttanu lopettaa.... ;) pitäiskö mun ehkä jatkaa tokotteluja Masimiehen kanssa?! No KYLLÄ!!! :) Jokrun ilmoitin eilen Koirakoutsille tokokurssille! ;) Kurssi on ehtinyt jo kertaalleen olla, mutta onneksi päästiin vielä mukaan. Mä oon tässä viime päivinä koittanut kartoittaa itselleni, mitä mahdollisesti haluan kakaran kanssa treenailla. Ja päätynyt siihen, että nyt toko on se ensimmäinen. Aksan alkeita osaan itekin ottaa ja ainakin Tanjan avustuksella. Ja aksaahan ei todellakaan ole mikään kiire aloittaa edes... Jälkeä voidaan tehdä samaan tyyliin, kun nyt ollaankin tehty. Eiköhän me nurtseille ja pelloille mahduta tekemään tän kesän tarpeet. Lisäksi oon saanut hyviä ohjeita esineruudun aloittamiseen, joten sitäkin osataan aloitella omin päin. :) ja eiköhän nää tekemiset ala sitten riittääkin jo yhdelle koiralle. ;) kunhan opetellaan elämää porukalla siinä samalla.

2 kommenttia:

  1. Ihana koipeliini Jokru! Tokoo vaan Masin kanssa, hyvä siitä tulee!

    VastaaPoista
  2. Joo, toi kuva hieman korostaa noita koipia! :) Mä oon oikeesti ihan innostunut taas tokoon! Mahtavaa!! :) sitä on niin helppo treenata missä vaan ja milloin vaan....

    VastaaPoista