torstai 3. heinäkuuta 2014

Jokru pentutreenailee

Eilen päästiin Jokrun kanssa taas pentutreenailujen pariin Tanjan ja Hannan penneleiden kanssa. Sovittiin treffit Linnainmaan Citymarketille, jossa olikin mun yllätykseksi aivan valtavasti porukkaa, pääasiassa hengailevaa nuorisoa. Olin aivan varma, että Jokru keksii jotain haukkumisen aihetta, mutta niin vaan poika yllätti mut! Ihana Jokru! :)

Ensimmäisellä treenikierroksella käytiin vuorotellen vain kävelemässä sisäänkäyntikatoksien alla edestakaisin. Jokru oli ihan alkuun aavistuksen varautunut isosta nuorisoporukasta (mentiin käytännössä läpi porukan), mutta hetken katseltuaan totesi ettei nuoriossa ollut mitään ihmeellistä. Sen sijaan maasta löytyi kaikkea hyvin mielenkiintoista.

Toisella kierroksella otettiin taas pennelit vuorotellen treeniin ja kutsuttiin niitä ringissä vuorotellen luokse. Jokrulla on ilmeisen hyvin vahvistunut kontaktin otto (ja ehkä namit oli myös aika hyviä!) ja se tarjosi aina varmuuden vuoksi myös kontaktia. ;) Kolmannella kierroksella otettiin luoksetuloja, niin että appari piti kiinni, lähdin itse poispäin ja kutsuin samalla. Jokrulla on ainakin valtava vauhti ja into! Ihanaa! :)

Kotona nosteltiin vielä pienet setit tunnarikapulaa muovikulhoon. :) Pääasiassa isojen aktivointina.. tääkin on vaan jo kaikille niin pala kakkua, että pitäis osata vaikeuttaa hommaa.

Työpäivän mittaiset energiavarastot käytiin jälleen purkamassa metsässä juosten.. ;) vitsit, että me kaikki nautitaan metsässä pyörimisestä.... toiset vielä astetta enemmän... ;)Jokrun isän suvusta löytyy enemmänkin mageita paimenia! En mä mitään tostakaan lajista ymmärrä, mutta hienolta näyttää Jokrun isän äidin meno.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti