lauantai 30. elokuuta 2014

A-luokan treenejä

Jos tuli viime viikolla lieviä takapakkeja (oletettuja sellaisia) kakaran kanssa, niin tällä viikolla on menty sit taas eteenpäin huimin harppauksin. :) Eilen oli vuorossa Jokrun tokoilut ja tällä kertaa koutsina olikin Riitan tilalla Mika. Meidän lisäksi valkkuryhmässä oli vain kaksi koirakkoa, jotka taisivat olla hieman kokeneempaa kaartia. Tai ainakin huomattavasti Jokrua vanhempia.. ;) He tekivät omia treenejään ja me sitten omiamme Mikan ohjeilla. Ja voi jestas! Mulla oli niin eri koira matkassa kun viikkoa aiemmin! Jos taisi ohjaajakin olla ihan eri moodilla liikkeellä. Näitä treenejä lisää!

Mitä me sitten tehtiin.. pääasiallisesti keskityttiin yhdessä tekemiseen ja olemiseen. Leikittiin paljon ja tehtiin luopumista. Sitä kautta saatiinkin yhdessäolo pelaamaan hyvin eikä Jokru käytännössä häiriintynyt muista koirista laisinkaan. Tehtiin pieniä seuraamisia, paikalla pysymistä, pari luoksetuloa, kapulan kosketusta ja paikkamakuu treenin lopuksi. On se Mika vaan aika pro koutsi! :)

Tänään Jippumasi pääsi Heini Stenbergin treeneihin ja voi vitsit, taas. Jips on niin super makee! :) Ei se Masikaan hassumpi ollut, se ei vaan ole Jipsi. ;) Piti sitten laittaa kisailmo taas menemään, kun niin kivasti meni. Lopuksi tehtiin melkein 32 estettä nollana. Melkein, kun kepeillä tuli Jipsille pieni aivopieru ja se lopetti kesken ne. Noh, okei... ehkä en ihan itekään täysin huolella ohjannut. ;) saatiin vielä tosiaan jatkaa tästä ja siitä taas sitten puhtaasti loppuun. Niin siistiä! Jips on vaan paras! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti