maanantai 1. syyskuuta 2014

Jep, jep...

Oli lauantaina loistavat aksat ja nyt Jipsi ontuu toista etusta. :( Tosin käytiinhän me eilen metsässäkin, että saattoihan se sieltäkin tulla... Huomasin jo eilen illalla iltapissalla, että Jips vähän varoo toista etusta ja nyt aamulla varoi jo kunnolla. Huomasin lauantain kentällä jossain välissä kiven Jipsin varpaiden välissä ja samainen varpaiden väli näyttää nyt siltä, että olisi hieman ärtynyt. Pelkään kuitenkin, että todellinen syy löytyy taas sieltä lihaksista. :( Tää on niin syvältä! Mikä siinä onkin, että kun vähemmän treenaa (kun haluaa antaa taukoa sekä itselle että koiralle) että sitte pitää tulla taas jotain tämmöstä?! Voihan perkule!

Kakaran kanssa kävin eilen treenailemassa tovin Hakametsän jäähallin kentällä, missä oli samaan aikaan myös tokon piirimestaruuskisat. Olihan kiva katsella mallia samalla taitavista koirakoista. :) Pääasiallinen treeni meillä Jokrun kanssa oli rauhallinen hengailu kisapaikalla ja siitä Jokru sai lähes täydet pisteet. :) Välillä käytiin myös hieman kauempana kehään laidalta myös leikkimässä jo tekemässä muutamia seuraamisen aloituksia. Mikan viime treenien neuvoilla oon saanut jo nyt Jokrun perusasennon paikan ja koiran olemuksen tässä paljon ryhdikkäämmäksi. Loistavaa!

Ja käytiinhän me eilen vielä ulkoilemassakin hyvän mittainen lenkki jossain päin Nokiaa. Ainut miinus, että löydettiin (vai löysikö ne meidät!?) jokunen hirvikärpänen taas.. voihan yök!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti