keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Omatoimitreenejä

Suoraan töistä kävin pakkaamassa koirat autoon ja suunnattiin pitkästä aikaa mökille. Ja mikä mahtava "löytö"; ei yhtäkään hirvikärpästä! :D josko nyt olisi sitten jo riittävän viileetä, että noi ällötykset olisi kuolleet?! En jaksa kyllä uskoa...

Kävin eilen vetämässä kesäryhmän treenit jälleen ja koska paikalla oli vain yksi koirakko, tein osittain Jokrun kanssa samat kuviot. Ja voi jestas! :) Siitä tulee niin magee aksakoira(kin)! Tehtiin ihan vaan lelulle ohjauksia, jopa 90kulmalla. Kaupan päälle vielä pari kokeilua poispäinkäännöksiä pituuden merkkikepin kautta. Leikittiin myös luonnollisesti paljon!

Varsinaisten treenien jälkeen jäin vielä tokoilemaan kaikkien koissujen kanssa. Ja voi vitsit! Miksen tokoile useammin valkoistenkin kanssa?! Ne oli ihan huikeita! Samoin kun oli Jokrukin! Mä en lakkaa hokemasta, kuinka makee harrastuskoira se on!

Pakko lainata tähän Jokrun emän Priiman kasvattajan kuva Priiman isästä:

(c) Rayzor / http://risingsunfarm.com/pages/border-collie-sires

Mä oon aina tykännyt NIIN paljon tuosta ilmeestä! Ja erityisesti treenatessa Jokrun kanssa näen tuota samaa ilmettä niin paljon! :D ihan mahtavaa! Jos toi Jokrupokru on muutenkin aika loisto-otus, niin tuo ilme on ihan paras! Ehkä mä joskus treenatessa saan napattua kuvan tuosta ilmeestä! ;)

Eilen posti toi myös tilaamani Silvia Trkmanin dvd:t. En ehtinyt vielä kokonaan katsomaan, mutta jo siitä alun puolen tunnin pätkästä tuli esille aika monta loistavaa treeni-ideaa kakaran kanssa! Eikä niistä haittaa oo tehdä valkoistenkaan kanssa... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti