sunnuntai 2. elokuuta 2015

Pikakelaus viime viikosta

Jopas tää kirjoittelu nyt meinaa laahata aina vaan perässä... nytkin koko viime viikon treenit käymättä läpi. Ja viime viikolla tulikin treenaitua oikein ahkerasti. :) Maanantaina Jokrun paimennus, tiistaina Jippumasin aksaa, keskiviikkona Jokrun aksaa ja perjantaina pienet aksat kaikille. Ollaan me ahkeria!

Maanantain paimennuksessa tehtiin jotain perustreeniä (en nyt muista, oliko tällä joku oma nimikin..). Joka tapauksessa niin, että itse oltiin lampaiden kanssa lähes tulkoon aidan varressa ja Jokrun kanssa treenattiin maahankäskytystä kauempaa. Tai ainakin se oli tavoite! ;) Muutamankin kerran Jokrulla oli lampaiden kanssa pieni tuijotuskisa, mutta ihan superisti Jokrulla kantti kesti! Ihan superi poika! :)

Tiistaista eteenpäin otin SDP:lle taas kuukausiavaimen ja Jokrun ollessa lepovuorossa pääsivät Jippumasi aksaamaan. Ja saivatkin tehdä oikein kunnolla radanpätkää molemmat. :) Masin kanssa teemana on ollut nyt viime ajat sekä renkaan että keinun vahvistaminen. Keinu alkaa olemaan jo todella hyvällä mallilla ja rengaskin vahvistuu aina vaan. :) Hyvät niistä vielä tulee! Jipun kanssa sai huomata radalla taas aika pian, että sinnehän se jo meni.. ;) eli toisin sanoen, mun täytyis reippaasti tsempata oman spurttailukunnon suhteen. ;) Muuten mulla ei oo taas mitään toivoa ohjastaa Jippusta kisaradoilla. :D

Keskiviikkona päästiin Jokrun kanssa treenailemaan Tanjan ja tyttöjen mukana. :) Tehtiin simppeliä rataa ja mikä hienointa, radalla oli kaikki kontaktiesteet JA kepit. Tehtiin itseasiassa keppejä ekaa kertaa ikinä ilman ohjureita heti alusta alkaen ja hienosti meni! :) Wuhuu!! Keinukin on ollut nyt Jokrun kanssa todella hyvä heti ekasta suorituksesta lähtien.

Torstaina pidettiin huilipäivää kaikkien kanssa ja perjantaina taas aksailtiin kaikkien kanssa. Tehtiin aika pikatreenit kaikille. Pojille aikalailla identtiset treenit, vähän keppejä, keinua, rengasta ja jokunen muurin suoritus. Jipsin kanssa taidettiin juosta jokunen puomi ja kepit lähettäin kauempaa ja niin, että mä meni ensin vastakkaiseen suuntaan ja tein vieä leikkauksen. Hieno Jips! <3

Olipa mainio treeniviikko! :)

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hienolta! Koska teillä on tavoitteena lähteä velipojan kanssa kisaamaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä me syksyn aikana varmasti startataan! Sen tarkempia suunnitelmia ei vielä ole. :)

      Poista