tiistai 26. tammikuuta 2016

Aksaa ja vähän tokoo

Perjantaina aksattiin Tanjan treeneissä, Jippis teki vähän rataa ja Jokrun kanssa kontakteja. Hyödynsin Jokrun kontaktitreenissä taas Tanjan, niin pystyin ite ottamaan etäisyyttä ja toisaalti välillä jäämään taakse reilusti. Musta tuntuukin, että nää kontaktitehotreenit on kyllä tuottanut haluttua tulosta. Jokuset toistot A:lla sekä keinulla. Keinun suoritukset oli ihan mielettömän hienot!! Jippiksen kanssa tehtiin sitten yksi pätkä rataa ja se oli taas aika vauhdikas pätkä se! :D Jips on ihan huikeessa vedossa! Selkeesti huomaa vauhdissa sen aavistuksen kaventuneen vyötärön... ;) voi kun kartturiltakin kaventuis samallalailla. ;) Jokrun kanssa hyödynnettiin samalla taas muut koirat hallissa ja käytiin treenaamassa pienet pätkät hallissaoloa. Käsittämätöntä kyllä, me on alettu hanskaamaan muut koirat, vaikka olis aika lähelläkin. Se lyhyessä remmissä pito on kyllä meillä avain onneen tällä hetkellä ja se toimii hyvin. :)

Lauantaina pääsin jatkamaan pentuaksojen kouluttamista ja olipas kiva, kun porukka oli treenannut ahkerasti läksyjä! :) Ihania penneleitä! Jatkettiin myös tokotreenailuja SDPllä. Sielläpä oli samaan aikaan aksan epikset ja vieläpä ihan viereisellä kentällä, plus niillä kisaajilla oli radalle meno ja poistulo siitä tokokentän vierestä... Todella fiksua! :( Toki toi vaikutti aika paljonkin Jokrun vireeseen ja sitä sitten samalla treenailtiinkin. Palkkasin paljon kun Jokru oli rauhallisessa vireessä. Ja hyvinhän poju silti kykeni hommiin.. katsottiin taas kapulan tilannetta sekä juteltiin yleisesti rauhoittumisesta. Pitäis oikeesti(!) saada nyt noita varsinaisia liikkeitä tai edes osia treenattua eteenpäin. Meillä loppuu muuten aiheet kesken näissä treeneissä.... Mun PITI täksi kerraksi treenata tunnaria kotona sen verran, että katsottaisiin sitä yhdessä. No, ei sitten muka ehditty. Jokrun perusasennon paikkaa pitäis oikeesti korjata! Siihenkin on eväitä, mutta pitäis vaan treenata... Mä uskon ja toivon, että tässä samalla korjautuisi myös se luoksarin ongelma, kun J sivulle tullessaan törmää lavalla mun jalkaan. Jokrun paikkaa eteentulossa pitäis kiireesti vahvistaa, jotta sais tota kapulatreeniä siltä osin etenemään lisää. Toki kapulan pidossa pitää palkkailla sitäkin, että se ei laske leukaansa. Oon tosiaan onnistunut vahvistamaan nyt sellaista toimintaa, että J laskee leukaa kohti maata kapula suussa. :D ei näin! Voi että tää toko on kivaa... yhden asian kun saa eteenpäin, niin vähintään pari juttua saa takapakkia oikein urakalla. :D Mä oon silti äärettömän iloinen tuosta, että häiriötreenit tuottavat näin hyvin tulosta ihan kaikessa tekemisessä. Ehdottomasti isoin plussa!

Ainiin ja iso plussa myös Jokrulle, kun käytiin Nomin kanssa taas lenkillä treenien jälkeen. :) Koville se Jokrulla otti vieläkin aluksi, mutta yllättävän pian poju toipui pahimmasta ja kykeni jo pissaamaankin. ;) Käytiin oikein hyvän mittainen kävely ja oli kyllä iso poika rauhallinen illan kotona. :)

Sunnuntaina aksattiin taas ja kunnolla! Halo tuli taas pohjoisesta tänne etelään ja Tanja lupasi hieman koutsata meitä. Päivin piti osallistua Kenon kanssa, mutta Keno oli kipee ja Roihu paikkasi. Tamskin hallilla oli tokokoe, niin vuokrattiin kenttä SDPltä. :) Kiva vaihteeksi päästä eri esteillekin, ja kylläpä SDPn paksut kepit osoittautui Jokrulle haastaviksi. :/ Haastava oli Tanjan ratakin! :D Mä jotenkin arvasin, että me ei ehkä päästä paljoa alkua pidemmälle ja niinhän siinä kävikin. Katotaan saisinko jossain kohtaa ladattua videon treenistä tänne.. tai sitten en. :D Sekin oli aika kamalaa katsottavaa. ;) Mun ohjaukset oli järjestään vähintään esteen myöhässä ja joka välissä Jokru ehti kysyä hauhau, mihin sitten.. se ei anna armoa! Mutta niinhän se oli Jipsinkin kanssa ja hyvä silti tuli... ehditään me vielä oppia molemmat paremmiksi. Meillä on koko elämä edessä! <3

Näin hienosti J pitää päätä maassa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti